Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cutie de Lay's Sete de Bere si un bax de bere Ursus Premium saptamanal!

Concurs: Castiga o cutie de Lay's Sete de Bere si un bax de bere Ursus Premium saptamanal!

laysursus2

Fii perechea noastra!

Te distrezi la mare sau la munte?

Ia-ti prietenii, fa o poza sau un filmulet cu voi, Ursus si Lay's Sete de Bere, incarca-le in galerie si fii unul dintre castigatorii pe care il cautam!

Campania “Fii perechea noastra” se va desfăşura in perioada 16.09.2013 ora 21:00 şi încetează la data de 14.10.2013, ora 23:59 şi urmează a fi organizată şi desfăşurată pe paginile de Facebook Lay’s România http://www.facebook.com/LaysRomania si Ursus https://www.facebook.com/UrsusRomania.

Mecanismul concursului:

Campania se va desfăşura pe durata a 28 de zile, astfel:

PASUL 1 – Participanții vor trebui să acceseze aplicația creată de către Organizator pe paginile de Facebook Lay’s România http://www.facebook.com/LaysRomania sau Ursus https://www.facebook.com/UrsusRomania.

PASUL 2 – Participanitii vor trebui să încarce în aplicaţie o fotografie sau un video în care să apară unul din produsele Lay’s Sete de Bere şi Ursus , in oricare din sortimentele sale, garantand respectarea drepturilor de autor si acordand implicit Organizatorului, in mod gratuit si exclusiv, dreptul nelimitat de a utiliza, inclusiv a publica, materialele incarcate de participanti, in scopuri promotionale, acordul valorând cesiunea drepturilor corespunzătoare ale participantului către Organizator pe teritoriul României pentru întreaga perioadă de protecţie a acestora.

PASUL 3 – Participanţii vor completa câmpurile obligatorii cu numele, prenumele lor precum și adresa de email.

Optional - orice persoana care acceseaza aplicatia va putea intra în Galeria distracției cu Lay’s Sete de Bere si Ursus unde va putea vota materialul preferat.  Toţi participanţii care au trimis un material foto sau video vor fi înscrişi automat în Campanie. Prin participarea la Campanie, participanţii sunt de acord cu înscrierea lor în baza de date a Organizatorului precum şi cu regulile şi condiţiile prezentului regulament.

Premiile:

Se vor acorda în total 80 de castiguri care constau în 80 de baxuri de Lay’s Sete de Bere si 80 de baxuri de Ursus, la sfarsitul fiecarei saptamani din campanie, astfel:

  • la data de 23.09.2013
  • la data de 30.09.2013
  • la data de 07.10.2013
  • la data de 14.10.2013

Castigurile acordate la fiecare sfarsit de saptamana sunt urmatoarele:

  • Prin tragere la sorti vor fi acordate 15 castiguri care constau in 15 cutii de Lay’s Sete de Bere si 15 baxuri de Ursus (cate 1 cutie de Lay’s Sete de Bere si 1 bax de bere Ursus Premium 24 CAN x 0,5 L pentru fiecare castigator)
  • In urma votului participantilor vor fi premiate primele 5 poze sau filmulete care au acumulat cel mai mare numar de voturi cu cate 1 cutie de Lay’s Sete de Bere si 1 bax de bere Ursus.

Un participant poate castiga un singur premiu/castig pe toata durata de desfasurare a Campaniei.

PARTICIPA LA CONCURS!