Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cura de frumusete Beautywater Q10 pentru 30 zile!

Concurs: Castiga o cura de frumusete Beautywater Q10 pentru 30 zile!

beautywater

Beautywater Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania si contine coenzima Q10, vitamina E si extract de grapefruit, in doze ideale pentru corpul nostru, avand totodata un important rol antioxidant. Beautywater Q10 este un produs versatil, potrivit in orice ocazie si destinat atat doamnelor cat si domnilor care au grija de frumusetea si sanatatea lor.

Beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania; o bautura wellness care iti asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata).Beautywater® Q10 dispune de inovatoarea forma solubila de coenzima Q10 pentru o mult mai buna biodisponibilitate. Acest lucru presupune cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor, dar si asupra procesului de imbatranire, in general.

Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu o actiune intens regenerativa, chiar la nivel celular, acesta contine 30 mg coenzima Q10 si 6 mg vitamina E. In anul 2004, cercetatorul japonez Y.ASHIDA, a constatat ca la o cantitate de 60 mg Q10 consumata zilnic (cantitate continuta in doua sticle de Beautywater® Q10), in mai putin de 14 zile, profunzimea ridurilor si suprafata acestora se poate reduce vizibil cu mai mult de 30%.

Recomandata sub forma de cura, o sticla cosumata pe zi timp de 30 de zile sau doua sticle consumate pe zi timp de 15 zile, Beautywater Q10 se poate consuma oricand ai chef de o bautura revigoranta, cand esti la birou sau la volanul masinii tale, la sala de fitness sau de ce nu, la o partida de tenis cu amicii.

Participa la concurs in perioada 18 septembrie - 2 octombrie 2013, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga o cura de frumusete Beautywater Q10 pentru 30 zile.

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Care este principalul efect Bautywater Q10?

  • Elimina ridurile
  • Energizeaza
  • Tonifiaza

PARTICIPA LA CONCURS!