Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o consola PlayStation 3 Ultra Slim de 4GB BLack, o camera foto Olympus, un sistem de navigare GPS sau alte premii!

Concurs: Castiga o consola PlayStation 3 Ultra Slim de 4GB BLack, o camera foto Olympus, un sistem de navigare GPS sau alte premii!

[like_to_read]

Voteaza masina preferata din fiecare clasa si castiga unul din cele 55 de premii puse in joc!

Campania promoţională “VOLANUL DE AUR” se desfăşoară pe pagina de facebook a revistei Auto Bild, în perioada 22.08.2013 – 25.09.2013.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

În perioada campaniei, utilizatorii trebuie să acceseze pagina de concurs, să voteze maşinile participante în campanie şi să se înscrie cu datele lui complete pentru a participa la tragerea la sorţi a premiilor. Participanţii vor avea acces continuu la regulamentul concursului.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOŢIONALE:

Campania “VOLANUL DE AUR” are ca scop desemnarea celor mai bune maşini ale anului. În cadrul acestei campanii promoţionale, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor sau schimbarea premiilor.

Premiile oferite participanţilor, prin tragere la sorţi:

  1. Consolă PlayStation 3 Ultra Slim de 4GB Black + Controller Wireless Dualshock3 + joc PS3 Driver San Francisco + volan şi pedale pentru PS3.
  2. Cameră foto Olympus VR-340 Black, o cameră uşor de utilizat, cu un obiectiv versatil, un zoom optic super panoramic de 10x şi o rezoluţie de 16 Megapixeli, ce asigură o imagine la calitatea emblematică Olympus.
  3. 3 x Sistem de navigare GPS Serioux Global Trotter 6600DVR cu harta României, ecran tactil de 5", slot card MicroSD, memorie interna de 4GB şi capabilităţi multimedia: muzică, filme, poze.
  4. 20 x set format din apă de toaletă şi deodorant STR8 ON THE EDGE. Pentru bărbatul căruia îi place să-şi asume riscuri, trăieşte ON THE EDGE, care ştie ce vrea şi îşi urmează calea.
  5. 30 x abonamente pe 3 luni la Auto Bild.

DESEMNAREA CÂŞTIGĂTORILOR:

Desemnarea câştigătorilor se va face prin tragere la sorţi - în data de 26.09.2013. Se va considera o înscrieră validă pentru extragere, doar acele formulare care vor avea toate câmpurile formularului de participare completate corect.

În cazul în care câştigătorul premiului nu şi-a revendicat premiul în perioada specificată pe site (de 30 de zile de la afişarea câştigătorilor pe site), aceştia vor pierde orice drept asupra premiului câştigat. Premiul nerevendicate la timp nu va fi reportat şi va rămâne în posesia Organizatorului.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]