Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cina savuroasa pentru doua persoane la Silk Panoramic Restaurant din Bucuresti!

Raspunde in formularul de mai jos la intrebarea: “Cu ce ocazie ti-ai invita partenerul la o cina romantica?” si poti castiga o cina savuroasa pentru doua persoane la Silk Panoramic Restaurant din Bucuresti.

Silk Panoramic Restaurant&Bar

Integrat perfect în centrul istoric al Capitalei,  Z Executive Boutique Hotel completează peisajul fiind o nouă locaţie destinată turiştilor dornici să redescopere parfumul şi frumuseţea Bucureştiului de altădată dar şi oamenilor de afaceri aflaţi cu treburi prin oraş.

Găzduit de o clădire veche din 1949, ulterior consolidată şi renovată recent, hotelul se află în Piaţa Universităţii, in imediata apropiere a Palatului Şuţu, a Bisericii Ruse, a celebrei străzi Lipscani şi a pitorescului centru istoric. Conceptul de amenajare este elegant şi simplu, îmbinând elemente baroce şi urban chic, fiind reprezentativ pentru zona în care e amplasat atât ca arhitectură cât şi atmosferă. 

Însă principalul punct de atracţie al Boutique Hotel Z este elegantul Silk Panoramic Restaurant&Bar aflat la etajele 9/10, ce oferă o privelişte extraordinară asupra pieţei Universităţii şi un meniu internaţional pe măsura panoramei, astfel încât un mic dejun servit aici aduce energia şi satisfacţia începerii unei zile benefice într-un loc unic.

Serile de relaxare cu muzică piano, jazz şi dans sau degustări de vinuri rare dau oaspeţilor satisfacţia unor momente de neuitat. Capacitatea restaurantului este de 50 locuri, fiind locul ideal pentru nunti restranse si cochete si totodata, pentru petreceri de neuitat ale burlacitelor.

Regulament:

Concursul se desfasoara in perioada 8 noiembrie - 17 noiembrie 2013.

Cele mai originale 3 raspunsuri vor castiga cate o cina pentru doua persoane la Silk Panoramic Restaurant.

Castigatorii vor fi anuntati pe site pe 18 noiembrie 2013