108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
62
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga invitaţii duble la atelierul de cooking sau o cina romantica si o noapte de cazare la un hotel!

 admin  2014.01.23  Concursuri cu votare,Concursuri cu jurizare  2161

concurs Selgros

Concursul “Iubeşte! Cu Selgros Merită!” se desfășoară în perioada 23.01 - 05.02.2014 pe pagina de Facebook a organizatorului http://www.facebook.com/Selgros.Romania. 

Mecanismul concursului:

La acest concurs poate participa orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, titular de cont Facebook, care are activată opțiunea de “share” public, încarcă în aplicaţia dedicată, de pe pagina http://www.facebook.com/Selgros.Romania, o fotografie de cuplu şi povestesc, în câmpul destinat textului, despre prima masă luată împreună.

Fotografiile vor avea atașat buton de vot, iar participanţii care au postat cele mai votate 7 fotografii vor fi declaraţi câştigători. Participanţii au dreptul să share-uiască fotografiile lor şi să ceară votul prietenilor şi cunoscuților. Fotografiile se pot încărca în perioada 23.01.2014 ora 00.00 – 05.02.2014 ora 23.59. 

Fiecare participant are dreptul să înscrie în concurs o singură fotografie. Pot participa cu câte o fotografie ambii parteneri dintr-un cuplu. 

Fotografiile şi comentariile postate trebuie să fie lipsite de conținut și limbaj violent, indecent sau obscen, să nu încalce legea, ordinea publică sau bunele moravuri, să respecte strict tema impusă de organizator, să nu prezinte explicit sigle ale altor comercianți, să nu conțină sigle sau însemne ale partidelor politice și să nu aducă atingere însemnelor naționale sau ale autorităților publice. Se interzice introducerea prin mesaje a reclamelor ori mesajelor de promovare pentru orice tip de produs/serviciu/site. Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura de pe pagina de Facebook fotografiile și comentariile care încalcă regulile sus-menționate și de a nu le lua în considerare pentru acordarea premiilor.

Câstigătorii vor fi afişaţi în data de 6 februarie 2014. Participanţii declaraţi câștigători trebuie să transmită organizatorului, până la data de 11.02.2014, un e-mail pe adresa contact@selgros.ro prin care să comunice datele de identificare: numele, prenumele, adresa poștală, data nașterii și adresa de e-mail. 

Premiile:

Persoanele declarate câștigătoare vor putea intra în posesia a 7 invitaţii duble la Atelierul de cooking “Iubeste! Cu Selgros Merita!” organizat în data de 14 februarie 2014 împreună cu Chef Cezar Munteanu în locaţia Selgros Băneasa, în intervalul orar 18.00-20.00. 

Dintre cele 7 cupluri, participante în cadrul atelierului de cooking, va fi desemnat de către Chef Cezar Munteanu, pe baza unor criterii cum ar fi coeziunea, simțul umorului, inventivitatea, un cuplu care va primi ca premiu special o cină romantică şi o noapte de cazare la un hotel, într-o locatie stabilită de comun acord în funcţie de domiciliul câştigătorilor şi în limita valorii de 800 de lei stabilită de Organizator pentru premiul special.

Câştigătorilor care au domiciliul în afara Bucureştiului li se va deconta, pe baza unor documente justificative, transportul din localitatea de domiciliu sau rezidenţa până la Selgros Băneasa şi retur, în limita a 7,5 lei/100 km şi cazarea pentru o noapte, în limita a 66 euro/noapte.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Selgros concursuri online iubeste Selgros Chef Cezar Munteanu atelierul de cookingNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.