Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o casa de vacanta Soleta zeroEnergy, excursie in Romania, perete verde, kit pentru explorarea naturii, un voucher Praktiker, un voucher pentru

Campania Pall Mall „Redescopera natura!”  va incepe la data de 7 Octombrie  2013 (ora 00:00:00) si se va incheia la data de 24 Noiembrie 2013 (ora 23:59:59), inclusiv.

Produsele participante:

Produsele participante la campania Pall Mall „Redescopera natura!” sunt pachetele de tigarete Pall Mall Additive Free (toate variantele) care au banda de desigilare pe care este tiparit mesajul „experienta naturala”.

Fiecare pachet participant la aceasta Campanie contine un talon pe care este tiparit un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Mecanismul concursului:

Campania Pall Mall „Redescopera natura!” se desfasoara prin intermediul website-ului www.experiente-naturale.ro  sau prin SMS, la numarul 1833, numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote.

In perioada 7 Octombrie 2013 – 24 Noiembrie 2013, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la campania Pall Mall „Redescopera natura!” prin doua modalitati:

 • A. Prin SMS – codul unic format din 8 caractere alfanumerice (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1833 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote).
 • B. Prin intermediul website-ului www.experiente-naturale.ro - pentru a participa la aceasta campanie prin intermediul acestui website, consumatorii trebuie sa isi creeze cont. O persoana adulta si fumatoare isi poate crea cont prin completarea urmatoarelor informatii: numar de telefon mobil, data nasterii, nume, localitate, adresa e-mail, parola si sa introduca un cod unic participant.

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Codurile pot fi introduse prin oricare din cele 3 canale: SMS, site web sau platforma de mobil. Sansele de pe toate cele 3 canale se cumuleaza in contul fiecarui participant.

Cu ajutorul unui singur cod valid introdus pe oricare din cele 3 canale, participantii se inscriu in tragerea la sorti pentru Marele Premiu: o casa de vacanta SOLETA zeroEnergy. Fiecare nou cod valid introdus reprezinta o sansa in plus la Marele Premiu. Un Participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website, SMS sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei Campanii. Pentru a putea participa la aceasta Campanie cu mai multe coduri diferite, Participantul trebuie sa trimita, pentru fiecare cod, cate un SMS sau sa le inregistreze separat pe www.experiente-naturale.ro.

Tipuri de coduri participante:

Participantii pot intra in posesia a 2 tipuri de coduri, si anume:

 • Coduri unice tiparite pe taloanele ce se gasesc in fiecare pachet de tigarete Pall Mall Additive Free participant la Campanie
 • Coduri-cadou oferite de Organizatori persoanelor adulte si fumatoare selectate in mod aleatoriu de reprezentantii companiei British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L.

Premiile:

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

 • A. Marele premiuo casa de vacanta Soleta zeroEnergy One. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul Campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid din pachetele participante, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil sau SMS).
 • B. Premii saptamanale: acordate prin trageri la sorti saptamanale. Pe website-ul www.experiente-naturale.ro (doar varianta desktop), participantii pot alege un premiu saptamanal pentru fiecare cod introdus: fiecare alegere reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul saptamanal respectiv. Participantii pot aloca fiecare cod unuia din urmatoarele premii: excursie in Romania, perete verde, kit pentru explorarea naturii, voucher Praktiker sau voucher pentru o plimbare cu balonul. In fiecare saptamana, se vor acorda cate 4 premii din fiecare premiu saptamanal.
 • C. 1200 Premii instant – acordate conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea Campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut] si numar de ordine pentru fiecare premiu instant al Campaniei.
  • Premiile instant constau in:
   • 400 Hamace; 
   • 400 Lanterne solare; 
   • 400 Pelerine de ploaie 

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga: Marele Premiu, oricate premii saptamanale, un hamac, o lanterna solara si o pelerina de ploaie.