Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o carte Pilates fara riscuri, oferita de BookLand si House of Guides Publishing Grup!

Concurs: Castiga o carte “Pilates fara riscuri”, oferita de BookLand si House of Guides Publishing Grup!

Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore - Blandine Calais-Germain, Bertrand Raison

Cine nu a auzit de Pilates, revolutionarul program de exercitii fizice care da rezultate pentru majoritatea persoanelor? Joseph Pilates, promotorul acestor exercitii, a fost sigur ca Pilates sau Contrology, cum o numea el, este o metoda de “coordonare completa a corpului, mintii si spiritului.” Acesta este unul dintre secretele exercitiilor Pilates: fiecare miscare se practica cu atentie totala. Concentrare, control, precizie, respiratie – acestea sunt conceptele cheie Pilates pentru a integra corpul si mintea intr-un tot unitar astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Sportivi si dansatori, persoane in varsta sau femei dupa sarcina, persoane care se afla in diferite etape ale reabilitarii fizice - orice poate practica Pilates. Dar cu grija! Cartea “Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore” te ajuta sa intelegi cum functioneaza corpul tau in timpul exercitiilor si nu doar ce rezultate poti obtine. In acest mod iti poti studia miscarile si poti coordona sedinte de Pilates care sa aiba impactul maxim asupra corpului tau, fara a te expune riscurilor.

Cartea stabileste legatura intre anatomie si miscarile benefice pentru sanatate. Plecand de la opt exercitii de baza, “Pilates fara riscuri. Evitati cele 8 pericole majore” exploreaza logica deplasarii si derivatele posibile. Fiecare capitol prezinta un risc special, fiind impartit in: descrierea miscarii, anatomia, riscurile anumitor miscari, propuneri de solutii si de prevenire, riscurile comune ce apar in exercitiile facute cu Reformer (aparat inventat de Joseph Pilates) si pe saltea.

Cum practica este intotdeauna legata de teorie, inainte de a incepe p sedinta de Pilates, este bine sa te informezi. Cum abordezi articulatiile, regiunile corpului sau structuri precum ligamentele coloanei vertebrale fara a-ti face rau, inveti din cartea de fata. Pilates nu va mai avea secrete pentru tine!

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce aparat a inventat Joseph Pilates?
  • Bicicleta eliptica
  • Banda elastica
  • Reformer

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 22 octombrie – 22 noiembrie 2013 si poti castiga una dintre cele 3 carti “Pilates fara riscuri”, oferite de BookLand si HouseofGuides!

  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!

  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 22 noiembrie 2013 si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

  4. Numele castigatorelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail laconcurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.

  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.

  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.

  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatoarele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresaconcurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.