Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o carcasa Belkin pentru iPad2!
Dupa cum va ziceam  acum vreo doua zile, vom avea cateva concursuri zilele astea cu premii ce constau in accesorii oferite de Belkin pentru tablete Apple iPad 2.Avem mai multe lucruri de dat, le veti descoperi pe parcurs, pentru ca in aceasta prima etapa va oferim o carcasa din piele, Belkin TriFolf Folio Stand, si un ecran protector mat pentru display-ul iPad-ului. Detalii si poze oficiale despre acestea gasiti urmand aceste doua linkuri:  carcasa si  folia de protectie.
Clipul de mai jos va arata insa exact cum arata ceea ce veti primi si cum se poate monta. Plus aflati si parerile mele despre premii, in conditiile in care sunt utilizator zilnic de iPad 2 de prin Aprilie 2011 si am vazut in actiune o multime de accesorii pentru acesta.
[youtube id="KBxObTWVMNY" width="600" height="350"]

Cum castigati?

E foarte simplu: lasati un comentariu la sfarsitul acestui articol in care sa imi spuneti de ce aveti nevoie de protectie pentru iPad-ul vostru sau sa povestiti o intamplare in care astfel de accesorii ar fi fost de folos, sau v-ar putea fi in viitor.Eu personal folosesc o carcasa din piele pentru iPad 2 din cel putin trei motive: pentru ca joaca si rolul de stand, ceea ce e foarte util cand vrei sa vezi filme, si pentru ca… Nu va spun acum, nu vreau sa va dau idei, ci va las pe voi sa imi spuneti de ce ati avea nevoie de accesoriile astea.
Premiile: o carcasa de protectie si o folie mata pentru ecran, ambele pentru iPad 2, oferite de Belkin Premiile: o carcasa de protectie si o folie mata pentru ecran, ambele pentru iPad 2, oferite de Belkin
Atentie, concursul se desfasoara incepand de acum (19 Dec 2011 ore 18.59) si se va incheia pe 25 Decembrie ora 23.59 . Comentariile primite in acest interval la acest articol vor intra la tragere la sorti (cu random.org), iar un norocos (sau o norocoasa) dintre voi va castiga ambele accesorii. Premiile vor ajunge in posesia castigatorului in minim 30 de zile lucratoare de la incheierea tragerii la sorti.Atentie: Se admit doar comentariile ce au un nume valid, de forma Nume Prenume. Un singur comentariu per utilizator. Nu incercati sa fraudati concursul, pentru a va ridica premiul va trebui sa prezentati o copie dupa un act de indentitate (personal, daca sunteti din Bucuresti, sau pe email, daca sunteti din provincie). Mai multe detalii legate de regulile concursului  gasiti aici.

Exista si alte premii!

Mai avem cateva premii de dat in plus, iar acestea se vor acorda subiectiv, pe baza lucrurilor pe care le veti lasa in comentarii. Asadar, daca reusiti sa ma convingeti ca aveti cu adevarat nevoie de o carcasa pentru iPad 2, e foarte posibil sa primiti una. Premiile acestea le voi acorda insa abia dupa incheierea celei de a doua etape a concursului, undeva in luna Ianuarie.  PARTICIPA LA CONCURS!