Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cana izoterma, o rasnita pentru boabe de piper si sare sau o sita din inox cu maner!

Concurs: Castiga o cana izoterma, o rasnita pentru boabe de piper si sare sau o sita din inox cu maner!

HOMEYCOMBRO-25-09-2013N Sute de premii in luna septembrie de la Homeycomb!Homeycomb te invita sa iti faci cont si sa primesti unul dintre premiile zilnice din luna septembrie.

Ce trebuie sa faci:

  1. Da un SHARE la aceasta postare (click pe butonul Share): Share
  2. Inscrie-te in Clubul de Shopping Homeycomb
  3. Aboneaza-te la Promotii

abon

INSCRIE-TE ACUM!

Ce poti castiga azi (25.09.2013):

  • Cana izoterma ce mentine temperatura lichidului continut timp de 2-4 ore. Capac etans, cu orificiu pentru baut. Pereti dubli, exterior din ceramica, in diverse variante de culori. Interiorul recipientului este din inox. Baza antiaderenta. Se spala foarte usor. Capacitate 0.45 litri.
  • Setul este format dintr-o rasnita pentru boabe de piper si o rasnita pentru sare. Design original, finisaj inox, mecanism ceramic. Ambele rasnite permit ajustarea granulatiei de macinare. Necesita cate 4 baterii de tip AAA pentru functionare (nu sunt incluse).
  • Calitate de top "Made in Germany"! Kaiser foloseste numai materiale de cea mai buna calitate, testele riguroase la care sunt supuse toate produsele brandului german asigura dainuirea traditiei de peste 90 de ani. In gama Patisserie sunt cuprinse cele mai noi produse calitative, unde forma si functia se impletesc sub un nume cu traditie. Patisserie ofera o noua vaietate de ustensile dedicate modelarii si decorarii produselor de patiserie! Kaiser ofera 3 ani garantie pentru toate produsele gamei Patisserie. Sita din inox, cu maner, capacitate 350 g.
INSCRIE-TE ACUM!Regulamentul concursului il gasiti AICI.