Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o camera vesela pentru puiutul tau, un balansoar bebelusi, un cantar electronic, un carusel muzical, o bucatarie Hello Kitty, un set aventura s

Concurs: Castiga o camera vesela pentru puiutul tau, un balansoar bebelusi, un cantar electronic, un carusel muzical, o bucatarie Hello Kitty, un set aventura sau o tabla magnetica!

Împreună pentru copiii noștri

Dragă mămică, împreună am reușit să construim un loc în care fiecare mămică găsește sau oferă informații valoroase despre ce înseamnă să fii mamă și să ii oferi puiutului tau o copilarie sanatoasa si fericita.

Te rugam sa ne răspunzi la câteva întrebări generale care ne vor ajuta pe viitor să îti oferim soluții cat mai potrivite nevoilor tale!

Efortul tău poate fi răsplătit cu unul din premiile minunate puse in joc.

Concursul se va desfasura in perioada 25 septembrie 2013 ora 12:00 – 20 octombrie 2013 ora 18:00.

Premiile:

La sfarsitul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii: mobila completa pentru camera copilului (Patut , dimensiuni 124x64x85 + 2 gratare lemn + protectie laterala, Etajera cu sertare, dimensiuni 40x35x200, Dulap cu 2 usi si 2 sertare, la interior are un perete intermediar, 6 polite si o bara de haine, dimensiuni 80x50x200, Comoda cu usa si 3 sertare, cu placa pentru infasat detasabila ulterior, 80x50x85, Etajera suspendata, dimensiuni 80x25x50), Balansoar Fischer Price Precious Planet, Cantar electronic Nuvita, Carusel muzical Fischer Price 2in1, Tabla de desenat magnetica Tomy, Set aventura Sodor Deluxe, Bucatarie Hello Kitty.

Cord Blood

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa-si acceseze-contul deja existent in Clubul Milupa sau sa se inregistreze pe pagina web a Clubului Milupa www.clubmilupa.ro/ si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  1. Sa fie in Clubul Milupa pe Facebook. Pentru aceasta, ele trebuie sa acceseze http://www.facebook.com/ ClubMilupa si sa dea click pe butonul “Like”.
  2. Sa se inscrie in concurs printr-un click pe butonul “Raspunde acum”.
  3. Sa raspunda la toate intrebarile din concurs, cu informatiile corespunzatoare, reale.
  4. Sa recomande Clubul Milupa altor prietene, mamici sau insarcinate.
  5. Sa isi completeze profilul cu informatiile personale, necesare livrarii premiului.

PARTICIPA LA CONCURS!