Concurs: Castiga o camera foto Sony DSC-TF1!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.27 • 1566 vizualizări

Concurs: Castiga o camera foto Sony DSC-TF1!

Concurs: Castiga o camera foto Sony DSC-TF1!

Intel sustine tehnologic cea mai indrazneata aventura moderna la Polul Sud, the Scott Expedition, a exploratorilor Ben Saunders si Tarka L'Herpiniere.

Expeditia va incepe la jumatatea lunii octombrie, iar Ben si Tarka fac ultimele pregatiri inainte de drum. Vor lua cu ei tehnologii Intel, care le vor permite sa fie conectati cu familiile si prietenii lor, chiar si din cel mai sudic punct al Pamantului.

Spune-le ce sa puna in sania de expeditie si poti castiga camera foto Sony DSC-TF1 waterproof, creata special pentru aventura! Ce ar trebui sa ia Ben in sanie?

Perioada concursului: Concursul este organizat si se desfasoara in perioada 26 septembrie – 25 octombrie 2013, pe intreg teritoriul Romaniei.

Mecanismul concursului:

Inscrierea se va face respectand pasii urmatori:

  • participantii trebuie sa sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator) sau sa isi creeze cont conform formularului mentionat pe aceasta pagina si regulilor de protectie si acces impuse de proprietarul acestui website;
  • sa acceseze pagina “INTEL ROMANIA” de pe Site: http://www.facebook.com/IntelRomania- sa dea click pe butonul Like din http://www.facebook.com/IntelRomania daca nu sunt deja fani ai paginii;

Fiecare participant va putea sa se inscrie o singura data.

Participantii la concurs vor accesa aplicatia “Aventura polara” de pe http://www.facebook.com/IntelRomania. Odata ce participantul a accesat aplicatia, acesta va fi invitat sa treaca prin urmatorii pasi:

  1. Sa selecteze 5 produse corect pe care Ben ar trebui sa le ia in sanie. In cazul in care nu le selecteaza din prima incercare, poate sa faca acest lucru de oricate ori este necesar pana reuseste. Concurentul va avea de ales din 9 produse – 5 produse sunt corecte si 4 sunt incorecte.
  2. Sa scrie o intrebare sau un indemn catre Ben, liderul expeditiei Scott Expedition
  3. Sa compleze formularul cu datele de contact pentru a putea fi contactact in cazul in care castiga premiul.

Premiul concursului:

  • camera foto Sony DSC-TF1

Alegerea castigatorului se face pe baza unei trageri la sorti. Aceasta va fi efectuata prin intermediul random.org. Tragerea la sorti la avea loc pe 28 octombrie 2013 iar castigatorul va fi anuntat cel tarziu pe 29 octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: