98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o camera foto BenQ LM 100!

 admin  2014.01.29  Electronice,Trageri la sorti  2774

castiga camera foto BenQ

Campania "Peisaje de poveste by BenQ" este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei se va desfasura incepand cu data de 20.01.2014 si pana la data de 03.02.2014, inclusiv.

Pentru a participa la campanie, utilizatorii Facebook.com trebuie:

  • Sa acceseze site-ul BenQ Romania www.benq.ro, de pe care sa-si aleaga produsul BenQ preferat
  • Sa transmita in mesaj privat pe pagina de Facebook BenQ Romania o fotografie personala/pentru care detin drepturi de autor cu tema “Peisaje de poveste” si link-ul produsului BenQ de pe site-ul www.benq.ro care le place cel mai mult.

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa urmeze pasii prevazuti mai sus.

Pentru a se putea inscrie, participantul trebuie sa beneficieze de un cont de Facebook valid (cu o activitate constanta in ultima luna). Castigatorul va fi desemnat dintre participantii din acest concurs dupa urmatorul algoritm: Fiecare persoana inscrisa in concurs va avea alocat un numar de ordine reprezentand pozitia de inscriere (prima inscriere - pozitia 1, a doua inscriere pozitia 2 samd.) Pozitia castigatoare va fi selectata prin tragere la sorti folosind solutia www.random.org.

Premiile oferite:

In cadrul acestei campanii, premiul pus in joc este o camera foto BenQ LM 100 in valoare de 500 RON (incl. TVA).


PARTICIPA LA CONCURS

castiga camera foto BenQ concursuri online concurs BenQ Peisajele de povesteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.