Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o calatorie mult visata alaturi de perechea ta!

Concurs: Castiga o calatorie mult visata alaturi de perechea ta!

[like_to_read]

Vacanta noastra iti poate aduce si tie o vacanta!

Din 22 iulie, vacanta noastra iti poate aduce si tie o vacanta! Asculta Magic Start, matinalul cu cea mai multa muzica prezentat de Marius Ioane pana pe 2 august si afla cuvantul magic al diminetii! Acesta va fi “biletul” tau catre calatoria mult visata alaturi de perechea ta.

Odata ce ai auzit cuvantul, intoarce-te pe magicfm.ro si inscrie-te in concurs! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos cu datele tale de contact, si sa lasi un mesaj pentru Liana si Raul care sa contina cuvantul magic, mesaj prin care sa incerci sa-i convingi pe ce doi ca tu meriti o vacanta. O astepti de mult timp? Dovedeste-ne!

Pe 5 august, Liana si Raul se vor intoarce la Magic Start cu o vacanta pe care o vor da mai departe unui ascultator. Poti fi tu acela! Cei doi vor alege cele mai convingatoare doua mesaje si le vor supune la vot, in direct. Le vor difuza la radio, iar apoi va vor invita sa sunati la 021.316.36.36 pentru a vota. Intra in direct trei ascultatori pentru a alege cel mai bun mesaj, iar cel care va primi doua voturi din trei va castiga vacanta!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]