Concurs: Castiga o calatorie cu balonul, chiar pe deasupra orasului tau!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.15 • 1473 vizualizări

Concurs: Castiga o calatorie cu balonul, chiar pe deasupra orasului tau!

Concurs: Castiga o calatorie cu balonul, chiar pe deasupra orasului tau!

Concursul se desfasoara intre 9 septembrie - 22 septembrie 2013, ora 23:59:59 pe pagina de Facebook a organizatorului, www.facebook.com/orangeromania, ca parte integranta din campania de promovare „Vezi Romania de sus”.

Premiile concursului:

In cadrul concursului vor fi acordate in total 25 de premii, dupa cum urmeaza:

  • 25 de zboruri libere sau de agrement cu balonul pentru cate 2 persoane, valoarea fiecarui premiu fiind de 250 de euro (TVA inclus)

Conditii de participare:

La Concurs poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 14 ani, care are capacitate deplina de exercitiu, rezidenta sau domiciliata in Romania si care indeplineste concomitent urmatoarele conditii:

  • are un cont de Facebook personal; in cazul Participantilor care detin mai multe conturi de Facebook (inclusiv prin realizarea unor conturi sub alte identitati, prin modificarea oricaror date sau in orice alta modalitate), acestia vor putea participa in mod valabil doar de pe un singur cont care cuprinde toate datele reale ale Participantului. In caz de incalcare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantul respectiv.
  • este sau devine, inainte sa initieze aplicatia, fan al paginii de Facebook a Organizatorului Orange Romania, https://www.facebook.com/orangeromania, acceseaza pagina pe perioada de desfasurare si participa la concurs, conform prezentului Regulament
  • intra in competitie participand la joc, prin intermediul aplicatiei Concursului, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si alegand un oras in care si-ar dori sa soseasca balonul Orange
  • Proba de concurs in cadrul aplicatiei de facebook consta in urcarea balonului intr-un timp limita, si indeplinind doua sarcini: sa adune in balon cat mai multe puncte si sa evite obstacolele intalnite in ascensiune.
  • Cele 5 orase in care se vor organiza zborurile vor fi declarate castigatoare in urma top scor acumulat (primele 5 orase cu cel mai mare punctaj acumulat).
  • Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti - vor fi extrasi cate 5 castigatori din fiecare din cele 5 orase castigatoare. Vor fi extrase cate 2 rezerve pentru fiecare oras. In total vor fi extrasi 25 de castigatori pentru toata tara.

Fiecare dintre cei 25 de castigatori poate veni cu un insotitor care va zbura alaturi de el. Minorii intre 14 si 18 ani, pot participa numai cu acordul prealabil, in scris, al parintelui sau tutore legal.

Modul de desfasurare:

Concursul „vezi Romania de sus” este format dintr-o proba aceesibila prin intermediul aplicatiei de Facebook Orange Romania (https://www.facebook.com/orangeromania)

La finalul Concursului vor fi declarate castigatoare primele 5 orase care au acumulat cele mai mari punctaje.

In cadrul Concursului, Participantii trebuie:

  1. sa acceseze aplicatia de Facebook asociata Concursului si sa se inscrie la Concurs.
  2. sa participe la Proba Concursului. Pentru Proba, exista 10 incercari din care se va inregistra punctajul cel mai mare obtinut.
  3. sa adune cat mai multe puncte pentru orasul pe care l-au selectat.

La finalul Concursului, pe baza acumularii punctelor tuturor membrilor unui oras, se va stabili un clasament al celor 5 orase cu cel mai mare punctaj acumulat. Membrii fiecarui oras declarat castigator,vor participa la o tragere la sorti pentru a castiga unul din cele 5 premii (pentru fiecare dintre cele 5 orase, constand in zboruri libere sau de agrement cu balonul.

Participarea la Concurs este gratuita.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: