Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cafetiera, un toaster sau un fierbator de apa Electrolux!

Concurs: Castiga o cafetiera, un toaster sau un fierbator de apa Electrolux!

Spune-ne ce iti place sa mananci la micul dejun si poti castiga o cafetiera, un toaster sau un fierbator de apa Electrolux!

Cu totii stim ca micul dejun este cea mai importanta masa, pentru ca ne ajuta sa avem energie in cea mai mare parte a zilei, sa incepem dimineata cu un tonus de invidiat si, de ce nu, cu zambetul pe buze. Dar cati dintre noi respectam acest obicei benefic? Fie ca te numeri printre cei care pregatesc la inceputul fiecarei dimineti o gustare sau printre cei care deseori sar peste micul dejun, te provocam la o competitie care te va face sa te trezesti bine dispus in fiecare zi.

La finalul concursului te poti numara printre fericitii castigatori care se vor bucura de gustul proaspat al cafelei, al ceaiului sau de aroma imbietoare a painii prajite, reusind cu usurinta sa pregateasca un mic dejun de nerefuzat. De ce? Deoarece cafeaua aromata obtinuta la cafetiera Electrolux, ceaiul fierbinte pregatit rapid cu ajutorul fierbatorului de apa sau gustul painii prajite, proaspat scoase din toaster, vor deveni rasfatul fiecarei dimineti. Trei motive in plus ca sa nu mai elimini micul dejun din dieta ta sau sa te bucuri si mai mult de el.

Trimite-ne reteta ta pentru un mic dejun ideal, insotita de o poza, pe adresa [email protected], pana la data de 20 octombrie 2013. Poti castiga prin tragere la sorti o cafetiera, un toaster sau un fierbator de apa, pentru prepararea unui mic dejun plin de savoare si energie.

PARTICIPA LA CONCURS!