Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-05-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o bicicleta si un cos cu alimente bogate in grasimi esentiale!

Grasimile bune si in special cele esentiale de tipul Omega 3 si Omega 6 lupta impotriva colesterolului, unul dintre principalii factori de risc pentru bolile inimii.

O sursa excelenta de Omega 3 si 6 o reprezinta Becel - o margarina preparata din uleiuri vegetale naturale, fara grasimi hidrogenate, cu un profil nutritional foarte bun. 

Becel este recomandata ca parte a unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, celor care doresc sa isi pastreze colesterolul in limite normale. In alimentatia de zi cu zi, Omega 3 se regaseste intr-un numar redus de alimente, cele mai importante fiind: pestele gras, semintele, alunele, migdalele, nucile si fisticul.

Concursul "Becel are grija de inima ta" se va desfasura in perioada 28 aprilie - 26 mai 2014, pe o durata de 4 saptamani.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa:

  • acceseze pagina dedicata concursului Becel in intervalul 28 aprilie - 26 mai 2014 si sa ofere adresa de email cu care participa in concurs 
  • acceseze pagina de concurs si sa raspunda la intrebarea concursului 

La finalul celor patru saptamani de concurs, toti utilizatorii care au raspuns la intrebarea concursului vor intra automat in tragerea la sorti pentru a desemna cei trei castigatori ai competitiei - Becel are grija de inima ta. 

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt: 

  • premiul I - o bicicleta + un cos cu alimente bogte in grasimi esentiale
  • premiul II - un cos cu alimente bogte in grasimi esentiale
  • premiul III - un cos cu alimente bogte in grasimi esentiale

Premiile se vor acorda la finalul celor patru saptamani de concurs, prin tragere la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat (http://www.random.org). Tragerea la sorti se va realiza in data de 27 mai 2014, ora 12:00.