Concurs: Castiga o bicicleta pe zi!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.07 • 1639 vizualizări

Concurs: Castiga o bicicleta pe zi!

Concurs: Castiga o bicicleta pe zi!

[like_to_read]

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI: Concursul “Castiga o bicicleta pe zi” se va desfasura in perioada 5 august– 16 august 2013, de luni pana vineri intre orele 09:00 – 10:00, in cadrul programului Morning ZU la Radio ZU.

MECANISMUL DE CONCURS: In perioada 5 august 2013 – 16 august  2013, in cadrul programelor postului „Radio ZU”, se va desfasura in fiecare zi  de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 10:00 cate o editie a concursului „Castiga o bicicleta pe zi”. Realizatorii programului Morning ZU spun in direct la radio, pe parcursul orei de concurs 3 cuvinte cheie. Dupa spunerea celor 3 cuvinte ascultatorii sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone) cele trei cuvinte cheie. Intra in concurs SMS-urile venite in cel mult 10 minute dupa lansarea invitatiei.  Persoana care trimite SMS-ul cu numarul 100 dupa lansarea invitatiei, in al carui text sa se regaseasca cele trei cuvinte cheie, corespunzatoare zilei de concurs este declarata castigatoare si primeste premiul pus in joc. Daca se primesc mai putin de 100 de SMS-uri este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul care contine cele trei cuvinte cheie, corespunzatoare zilei de concurs, cu numarul de ordine cel mai apropiat de 100n numararea SMS-urilor incepand dupa lansarea invitatiei.

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator, inclusiv la oricare dintre editiile anterioare ale concursului  "Castiga o bicicleta pe zi" a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat.

PREMIILE CONCURSULUI. VALOAREA ACESTORA: Valoarea totala bruta maxima a premiilor ce fac obiectul concursului “Castiga o bicicleta pe zi” este de 5420 lei.

  • 10 biciclete model 2641 Rocket, pret 542 Ron per bucata,  ( inclus TVA ) – valoare 5420 Lei ;

ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE: Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita organizatorului, in termen de maxim 2 zile lucratoare din momentul la care a fost anuntat, la adresa Bucuresti, Strada Maior Gheorghe Sontu, nr. 8, sector 1, Bucuresti sau prin e-mail la adresele [email protected]sau [email protected]ori prin fax la numarul 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate.

Castigatorul este sunat intr-un termen de 5 zile de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.), in principiu premiul urmand a se trimite prin posta (ex.: mandat postal) cu confirmare de primire, in termen de 30 de zile lucratoare de la data desemnarii sale drept castigator.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: