108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
54
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta marca DHS!

   2013.09.01    1713

 

Concurs: Castiga o bicicleta marca DHS!

proi  

Incepe saptamana cu un stil de viata sanatos si norocos. Mergi pe o bicicleta inchiriata de la magazinele Mega Image Oltenitei si Maior Coravu in perioada ramasa din concurs, pana in 22 septembrie si poti castiga o bicicleta numai a ta.

In perioada 3.07 - 31.10.2013, clientii Mega Image pot inchiria una dintre cele minimum 8 biciclete din cadrul flotei proiectului, pe durata maxima de 24h sau pot veni cu bicileta proprie la cumparaturi si beneficiaza de un loc de parcare sigur la intrarea in magazin. Astfel, pot sa scurteze timpul petrecut pentru a ajunge la magazin si, in acelasi timp, prin inchirierea unei biciclete pot sa constientizeze si sa experimenteze beneficiile directe ale acestui vehicul (sanatate, agrement, utilitate, mediu).

Orice persoana care face cumparaturi de la magazinele Mega Image, in valoare de minimum 40 de lei, poate inchiria gratuit o bicicleta. Astfel, orice client Mega Image care doreste sa-si transporte cumparaturile acasa cu bicicleta, va trebui sa prezinte bonul fiscal promoterului Green Revolution si, in baza unui act de identitate, va completa un formular si va beneficia de inchirierea gratuita a bicicletei pentru maximum 24 h. Bicicletele se pot inchiria si returna in intervalul 16:30 - 20:30, de luni pana duminica.

Mod de desfasurare a concursului:

Concursul „O viaţă sănătoasă la o pedala distanţă!” se adresează tuturor clienţilor Mega Image care beneficiază de o bicicletă, în regim gratuit, pentru maximum 24 de ore, din magazinele în care se desfăşoară Proiectul. Orice client Mega Image care îndeplineşte condiţiile şi care optează să beneficieze gratuit de o Bicicleta pe în cadrul proiectului va fi înscris în Concurs Câştigătorii vor fi aleşi în funcţie de numărul de biciclete utilizate în cadrul proiectul de la acelaşi Stand aferent unui magazin Mega Image (numărul de zile în care au beneficiat de Bicicletă).

În cadrul concursului vor fi desemnaţi 10 câştigători, câte un câştigător aferent fiecărui magazin participant la Proiect, respectiv persoana care a beneficiat de cele mai multe biciclete de la Standul amplasat la magazinul Mega Image respectiv.

Desemnarea câştigătorilor se va realiza in ziua urmatoare incheierii perioadei de desfasurare a proiectului in magazinele Mega Image, conform tabelului de mai sus. În cazul în care exista mai mulţi clienţi cu acelaşi număr de biciclete utilizate în cadrul proiectul de la acelaşi Stand aferent magazinului Mega Image, câştigătorul aferent magazinului respectiv va fi desemnat prin tragere la sorţi dintre persoanele cu acelaşi număr maxim de biciclete utilizate.

Pentru fiecare magazin dintre cele 10 incluse in Proiect, va exista un câştigător. Persoanele desemnate câştigătoare vor primi câte o bicicletă marca DHS.

Premiile aferente concursului sunt reprezentate de 10 biciclete marca DHS, în valoare totală de 7.476 RON.

Regulementul concursului il gasiti AICI.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.