98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta magnetica Energy Fit, un aparat Vibromasaj Sporter, un Step Aerobica Energy Fit sau o banca de abdomene Actuell!

 admin  2014.01.10  Health & Fitness,Trageri la sorti  2622

concurs aparate fitness

Ca să scapi de greutăţi ascultă Deşteptarea şi poţi câştiga premii bune de slăbit - accesorii şi aparate fitness. Pe 24 ianuarie te aşteaptă marele premiu: o bicicletă magnetică "Tunturi Classic".

În luna ianuarie, Europa FM şi SPORTPARTNER.RO te ajută să fii în formă!

Când auzi semnalul "SPORT LA TREABĂ", trimite SMS la 1721 (număr cu tarif normal, apelabil din reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote) cu textul "SPORT", urmat de numele tău , oraşul în care ne asculţi şi răspunsul la întrebarea "ce sport se aude la radio?".

Dacă te sună Monica, Vlad şi George, intri în direct la Europa FM şi câştigi pe loc unul din super premiile: Bicicletă maganetică Energy Fit, Aparat Vibromasaj Sporter , Step Aerobica Energy Fit sau Banca de abdomene Actuell !

Pe 24 ianuarie poţi câştiga de la SPORTPARTNER.RO, din Şoseaua Bucureşti-Nord nr.10, magazinul cu cel mai mare şi mai diversificat sortiment de articole fitness din România, o bicicletă magnetică "Tunturi Classic".

Marele premiu se va acorda prin tragere la sorţi unui ascultător care a trimis SMS valid la 1721 în perioada 10 - 23 ianuarie. Pentru a fi desemnat câştigător, ascultătorul trebuie să răspundă în direct la o întrebare simplă lansată de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu. În cazul în care nu ştie răspunsul corect, cei trei matinali vor apela la calculator pentru a extrage un nou potenţial câştigător.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs aparate fitness concursuri online concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.