Health & Fitness • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o bicicleta magnetica Energy Fit, un aparat Vibromasaj Sporter, un Step Aerobica Energy Fit sau o banca de abdomene Actuell!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.10 • 2726 vizualizări

concurs aparate fitness

Concurs: Castiga o bicicleta magnetica Energy Fit, un aparat Vibromasaj Sporter, un Step Aerobica Energy Fit sau o banca de abdomene Actuell!

Ca să scapi de greutăţi ascultă Deşteptarea şi poţi câştiga premii bune de slăbit - accesorii şi aparate fitness. Pe 24 ianuarie te aşteaptă marele premiu: o bicicletă magnetică "Tunturi Classic".

În luna ianuarie, Europa FM şi SPORTPARTNER.RO te ajută să fii în formă!

Când auzi semnalul "SPORT LA TREABĂ", trimite SMS la 1721 (număr cu tarif normal, apelabil din reţelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote) cu textul "SPORT", urmat de numele tău , oraşul în care ne asculţi şi răspunsul la întrebarea "ce sport se aude la radio?".

Dacă te sună Monica, Vlad şi George, intri în direct la Europa FM şi câştigi pe loc unul din super premiile: Bicicletă maganetică Energy Fit, Aparat Vibromasaj Sporter , Step Aerobica Energy Fit sau Banca de abdomene Actuell !

Pe 24 ianuarie poţi câştiga de la SPORTPARTNER.RO, din Şoseaua Bucureşti-Nord nr.10, magazinul cu cel mai mare şi mai diversificat sortiment de articole fitness din România, o bicicletă magnetică "Tunturi Classic".

Marele premiu se va acorda prin tragere la sorţi unui ascultător care a trimis SMS valid la 1721 în perioada 10 - 23 ianuarie. Pentru a fi desemnat câştigător, ascultătorul trebuie să răspundă în direct la o întrebare simplă lansată de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu. În cazul în care nu ştie răspunsul corect, cei trei matinali vor apela la calculator pentru a extrage un nou potenţial câştigător.


PARTICIPA LA CONCURS