Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o Tableta Evolio Evotab 3!
 

Concurs: Castiga o Tableta Evolio Evotab 3! evotab32

 

Daca esti graviduta, sigur ai foarte multe curiozitati legate de momentul in care vei naste. Ai ajuns in locul potrivit! Aici vei gasi povestile mamicilor despre minunata experienta a nasterii. Te invitam sa rasfoiesti paginile site-ului si nu uita sa revii dupa ce devii si tu mamica, pentru a ne impartasi experienta ta!

Castiga o Tableta Evolio Evotab 3!

Daca esti mamica, povesteste cum ai nascut pana la 15 septembrie 2013 si esti inscrisa in tragerea la sorti pentru Tableta Evolio Evotab 3!

Pentru acest lucru te rugam sa ne transmiti experienta nasterii la e-mail  editor@amnascutacolo.ro, pentru a fi publicata.

ATENTIE: Participa la tragerea la sorti numai povestile care depasesc 500 cuvinte si ofera cat mai multe detalii (nu omiteti numele spitalului si de preferat al medicului, astfel incat gravidutele sa poata interpreta constructiv informatiile oferite de mamici). Datele personale ale mamicii care povesteste nu se publica decat la cerere. Nu pot participa la acest concurs mamicile care au publicat deja experienta lor.

PARTICIPA LA CONCURS!

+ Participa si la concursul:  Castiga saptamanal 500 Euro!