Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-11. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noul fier de calcat Philips PerfectCare Azur!

Un „must have” pentru garderoba ta: noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur – Cel mai rapid fier de calcat, fara setari.

Pentru a intra in concurs, te invitam sa raspunzi la urmatoarea intrebare: Care din caracteristicile noului fier de calcat Philips PerfectCare Azur crezi ca iti va fi cea mai utila si de ce?

Intrând in concurs, ai șansa să câștigi noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur, un „must have” pentru garderoba ta. Călcatul hainelor va deveni mai simplu ca oricând, datorită tehnologiei OptimalTemp: vei călca rapid şi sigur, indiferent de material şi fără a ajusta temperatura sau cantitatea de abur.

Uită de setări, de timpul petrecut pentru citit etichete sau sortat haine în funcţie de material. Tehnologia OptimalTemp a fierului de călcat Philips PerfectCare Azur oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester.

Philips PerfectCare Azur este dotat cu talpa revoluționară T-ionicGLIDE. Aceasta este acoperită cu un strat de oxid de titan care creează o alunecare cu 25% mai ușoară, oferindu-ți un plus de viteză și confort în timpul călcării.

Sistemul de curățare a calcarului cu triplă acțiune te asigură că nu vei rămâne cu urme neplăcute pe haine în urma călcatului, chiar daca folosești apă de la robinet.

Alegerea castigatorului se va face prin tragere la sorti dintre participantii care au raspuns la topicul special de pe forum la intrebare.

Concursul se va desfasura incepand cu data de 23 Noiembrie 2013 si se va incheia la data 10 Decembrie 2013.