Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga meniul unei cine pentru 8 persoane, care va fi pregatit de FunkyChefs in bucataria detinuta de castigator sau castiga Pur pentru 1 an!

Concurs: Castiga meniul unei cine pentru 8 persoane, care va fi pregatit de FunkyChefs in bucataria detinuta de castigator sau castiga Pur pentru 1 an!

[like_to_read]

FunkyChefs iti gatest si tu te distrezi cu prietenii.

Ce trebuie sa faci:

  1. Cumpara un produs Pur pana la data de 27 iulie 2013
  2. Pastreaza bonul fiscal de la magazin
  3. Inscrie-te pe site si participa la concurs

Poti participa de pana la 5 ori pe toata durata promotiei.

Arata-ne reteta ta preferata si poti castiga Pur pentru 1 an!

Ce trebuie sa faci:

  1. Alege un fel de mancare preferat
  2. Gateste-ti propria reteta
  3. Descrie reteta ta pe scurt si incarca o fotografie cu ceea ce ai preparat
  4. Intra in concurs!

Premiile:

  • A. Premiile acordate prin tragere la sorti

In cadrul acestei promotii se va acorda prin tragere la sorti un numar total de 5 (cinci) premii, fiecare constand in meniul unei cine pentru aproximativ 8 (opt) persoane. Meniul cinei va fi pregatit de doi bucatari cunoscuti, si anume Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu, chiar in bucataria detinuta de castigator, cu mijloacele si dotarile (aragaz, ustensile si vase folosite in bucatarie, etc.) existente in aceasta bucatarie pe care castigatorul le va pune la dispozitia celor doi bucatari in vederea pregatirii meniului pentru cina. Meniul va fi stabilit in prealabil de catre cei doi bucatari impreuna cu castigatorul, tinandu-se cont de: - preferintele culinare ale castigatorului, cat si de eventualele alergii sau interdictii alimentare pentru declararea carora castigatorul raspunde in totalitate; - dotarile si ustensilele existente in bucataria castigatorului. Valoarea fiecarui meniu oferit ca premiu este de 880 lei, TVA inclus. Premiul presupune alimentele si bauturile ce vor sta la baza meniului, precum si pregatirea efectiva a acestuia.

  • B. Premiile acordate prin concurs

In cadrul acestei promoţii se va acorda prin concurs un numar total de 5 (cinci) premii, fiecare constand in 5 (cinci) sticle de detergent de vase Pur de 900 ml, in valoare de 37,42 lei fara TVA, 46,40 lei TVA inclus (7,48 lei fara TVA, 9,28 lei TVA inclus / sticla).

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]