Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga marturiile pentru nunta ta!

Adăugat de concursoman în data de 2013.12.12 • 2699 vizualizări

Concurs: Castiga marturiile pentru nunta ta!

Perioada de desfasurare a concursului este: 12 decembrie 2013 – 28 februarie 2014. Concursul incepe oficial astazi (12 dec) la orele 19:30 si se va finaliza in data de 28 februarie, orele 21:00.

Daca te casatoresti anul ce vine, esti deja participant :)

  1. Trebuie sa intri pe pagina noastra de Facebook si sa ne dai un like 
  2. Sa dai share si like imaginii oficiale de concurs (care se regaseste si cateva randuri mai sus)
  3. Sa lasi un comentariu sub postarea despre concurs in care sa ne spui (cu aproximatie, daca nu stii precis) numarul de invitati la nunta ta

Daca ai intrunit aceste 3 mici conditii, ai intrat in cursa pentru unul dintre cele 3 premii !

Premii : 3 x marturii pentru nunta, in valoare de pana la 300 lei ! Marturiile oferite constau in magneti personalizati 100% cu imaginea dorita + mesaj (magneti dimensiunea 6 x 4 cm). Detaliile vor fi stabilite ulterior cu fiecare dintre cei 3 castigatori.

Desemnarea castigatorilor : vom folosi cunoscutul site Random.org pentru a alege castigatorii din numarul total al participantilor. Numele acestora vor fi anuntate imediat dupa tragerea la sorti, atat pe Facebook, cat si aici pe blog.

Premiile vor fi expediate catre castigatori in maxim 5 zile lucratoare din momentul extragerii. Castigatorii vor fi rugati sa furnizeze: numele complet, adresa de corespondenta si un numar de telefon, pentru a putea intra in posesia premiilor.

Vor fi luati in considerare pentru extragere doar participantii care intrunesc cele 3 conditii stabilite.

Mentiune importanta : toti participantii sunt rugati sa faca postarea publica (sa nu fie vizibila doar persoanelor din lista de prieteni). Postarile care nu vor fi facute publice, nu vor putea fi contorizate si, implicit, nu vor participa la tragerea la sorti.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS