Acest concurs a expirat în data de 2016-10-06. Vezi concursurile active aici.
Incepe ceva nou.

Pe pagina sa de Facebook iStyle Romania rulează concursul “Începe ceva nou”, folosind o aplicaţie disponibilă în pagina de Facebook pentru a putea colecta fotografii şi videoclipuri.

Postarea fotografiilor / videoclipurilor şi votul pentru acestea se fac în intervale de o lună (runde de joc), începând cu data de 6 septembrie 2016.

In termen de 10 zile de la expirarea termenului de o lună se va face verificarea numărului de voturi şi selectarea câştigătorilor. Imediat după această perioadă organizatorul va afişa în pagina aplicației Facebook numele câştigătorului şi îl va contacta prin e-mail.

Pot participa la joc şi vota persoanele care se înregistrează în aplicaţia "Începe ceva nou" acceptând astfel Termenii şi condiţiile acesteia. Jucătorii care s-au înregistrat în aplicaţie pot vota chiar dacă nu au încărcat nici o fotografie / videoclip.

Pot participa la joc persoanele care au propriile lor produse Apple cu care pot face fotografii / videoclipuri sau persoanele care pot trimite un link din pagina personală YouTube. Jucătorii pot încărca mai multe imagini sau clipuri video pe aplicaţia "Începe ceva nou".

Organizatorul poate stabili o tematică a fotografiilor / videoclipurilor pentru anumite runde de joc.

Juriul organizatorului este compus din Persoana A (Andrei Alin Dulgheroiu), Persoana B (Florin Zăvoianu), Persoana C (Valeriu Alexandru Nicolescu). Aceștia vor selecta iniţial jucătorii care au postat fotografii sau videoclipuri ce au primit cel puţin 50 de voturi în runda respectivă de o lună. Dintre aceştia, în termen de 10 zile de la finalizarea rundei de vot, juriul va selecta un singur câștigător, având drept criteriu de selecţie relevanţa imaginii/videoclipului faţă de tematica rundei şi calitatea imaginii (tehnică şi artistică).

Organizatorul va putea solicita acestora să dovedească că fotografia sau videoclipul este făcut cu un produs Apple propriu.

Premiul va consta în produsul Bose SoundLink Mini II Carbon şi va fi indicat în cadrul aplicaţiei, pentru fiecare rundă în parte. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a suplimenta numărul de câştigători, fapt ce va fi anunţat în cadrul aplicaţiei până cel târziu la închiderea rundei respective.

Câştigătorul va fi contactat prin e-mail în termen de 2 zile de la expirarea termenului de 10 zile în care se face selecţia câştigătorilor, pentru a fi invitat să îşi ridice premiul.