98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga jocuri de lego pentru piticul tau!

   2014.01.08  Jucarii,Castig instant  2827

concurs Lego

Dragi mamici, 

Bine v-am regasit in 2014, sa fiti fericite, implinite, cu pitici frumosi, sanatosi si fara de astampar!

Va invitam in luna ianuarie la un nou concurs, insa nu numai pe voi, ci si pe prietenele voastre mamici. Avem cadouri atat pentru voi, cat si pentru ele de la Lego, preferatul tuturor copiilor, fie ei mari sau mici. In acest fel toata lumea castiga - noi fiindca vom cunoaste oameni noi si interesanti, voi pentru ca va veti petrece timpul de pe site si in compania prietenilor vechi, copiii pentru ca vor primi multe jucarii.

Mecanismul concursului este un pic diferit de ceea ce am facut pana acum. Mai exact, cum sa procedati:

 • invitati mamicile prietene sa isi faca un cont si sa puna / sa raspunda la intrebari
 • rugati-le sa lase (logate) un comentariu la acest articol in care sa specifice la recomandarea cui au venit pe site.

Toate mamicile nou venite in momentul in care au acumulat in luna ianuarie 500 de puncte vor primi automat un Lego Duplo Creative Sorter.

Toate mamicile care au adus cel putin 3 prietene noi in luna ianuarie (se iau in considerare comentariile de la acest articol pentru a verifica) vor primi automat un Lego The Lone Ranger.

Desigur, si mamicile nou venite pot recomanda, la randul lor, situl prietenelor lor si astfel sa castige ambele cadouri. 

Detalii concurs:

 • perioada de desfasurare este 6 ianuarie - 31 ianuarie 2014
 • castiga automat un Lego Duplo Creative Sorter toate mamicile care si-au facut cont in aceasta perioada si au acumulat cel putin 500 de puncte.
 • castiga automat un Lego The Lone Ranger toate mamicile care in aceasta perioada au adus cel putin 3 prietene pe site (conditii eligibilitate - sa fie conturi noi cu minim 500 de puncte acumulate in aceasta perioada si sa lase logate un comentariu la acest articol in care sa specifice ce mamica le-a recomandat)
 • castigatoarele vor fi anuntate in aceasta pagina in data de 3 februarie 2014.

Cum se castiga punctele:

 • 100 puncte cand va actualizati profilul cu toate informatiile, adica poza, data nastere, copii, localitate. Pentru a participa la concurs, oricum trebuie sa aveti cont si sa fiti logate, asa ca 100 de puncte le puteti avea din start.
 • 10 puncte pentru fiecare intrebare pe care o puneti celorlalte mamici
 • 30 de puncte pentru fiecare raspuns pe care il oferiti celorlalte mamici *
 • inca 40 de puncte daca raspunsul vostru este ales ca favorit de catre cel care a adaugat intrebarea
 • inca 5 puncte la fiecare like primit pe raspunsurile pe care le-ati adaugat.

* Primesc puncte doar raspunsurile care depasesc 250 de caractere, cu tot cu spatii.

Cord Blood

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga garantat concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.