Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga invitatii la filmul Avioane!

Concurs: Castiga invitatii la filmul Avioane!

Prietenii TVR2 văd primii cum se lansează “Avioane” în România! 

Câştigă acum invitaţii la filmul Avioane (Planes), pe pagina de Facebook TVR2!

Prietenii TVR2 văd primii lansarea filmului “Avioane” în România, într-un eveniment organizat împreună cu Forum FilmCinema City şi Disney România! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 27 august - 2 septembrie, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc pe 3 septembrie la Cinema City Cotroceni din Bucureşti.

Nu rata întâlnirea cu simpaticul avion Dusty, care, deși conceput pentru munci agricole, visează să ajungă avion de competiții, într-un film de animaţie marca Disney ce poartă semnătura lui Klay Hall, cel care a mai adus pe marile ecrane personaje ca Tinkerbell, The Simpsons sau Garfield.

Vino împreună cu noi să urmărești povestea lui Dusty, un avion cu un singur motoraș, care, ajutat de mentorul său Skipper și de o gască de prieteni entuziaști, scapă de frica de înălțime, părăsește micul orășel Propwash Junction și se înscrie în concursul Wings Around The Glob, unde se întrece cu cele mai performante mașini de zbor de pe mapamond.

[youtube id="runhFQFmm4g" width="600" height="350"]

TVR2, Forum Film, Cinema City şi Disney România îti promit o seară de neuitat şi povestea captivantă a unui personaj cu visuri îndrăznete. Filmul este distribuit în România de Forum Film, iar în cinematografele din ţara noastră va rula din 6 septembrie.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul concursului:

DURATA CONCURSULUI:

Concursul “Prietenii TVR2 văd cum se lansează Avioane” se desfăşoară în perioada 27 august - 2 septembrie 2013 pe pagina de Facebook TVR2 ( www.facebook.com/fanTVR2)

MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI:

În perioada 27 august - 2 septembrie 2013, pe pagina de Facebook TVR2 vor fi puse o serie de întrebări, fanii paginii fiind invitaţi să răspundă la acestea. Cei care răspund corect pot câştiga invitaţii duble la evenimentul de lansare a filmului Avioane, eveniment organizat de TVR2, Forum Film, Cinema City şi Disney România, ce va avea loc pe data de 3 septembrie 2013 la cinematograful Cinema City Cotroceni din Bucureşti.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org.

PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE:

Premiile constau în invitaţii duble la evenimentul de vizionare a filmului Avioane, eveniment ce va avea loc în seara zilei de 3 septembrie 2013 la Cinema City Cotroceni din Bucureşti. Pentru a intra în posesia premiilor, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact (nume, adresă, număr de telefon) la adresa de email prieteni@tvr.ro.

Premiile nu pot fi convertite în bani.

PARTICIPA LA CONCURS!