Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga invitatii la filmul "Sunt o baba comunista"!

Concurs: Castiga invitatii la filmul "Sunt o baba comunista"!

baba

Din 23 august, Luminita Gheorghiu este… o baba comunista in cel mai nou film semnat Stere Gulea. Emilia, personajul ei, este o femeie de rand care inca tanjeste dupa epoca de aur. Fiica sa, emigrata in Canada, nu reusestesa o inteleaga. Iar sotul ei, prins la mijloc, face toate eforturile sa nu stea in calea lor pe “frontul de lupta”.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Sunt o Baba Comunista, valabile la Cinema City Sun Plaza. Foloseste numele real si complet ca sa participi la tragerea la sorti!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

La ce capodopera cinematografica au mai lucrat impreuna Luminita Gheorghiu si Stere Gulea?

  • a. Morometii
  • b. Padurea Spanzuratilor
  • c. Ciuleandra

Dupa rolul de exceptie din filmul romanesc premiat cu Ursul de Aur, Pozitia Copilului, Luminita Gheorghiu revine pe marile ecrane alaturi de Marian Ralea, Ana Ularu, Collin Blair, Anca Sigartau, Valeria Seciu, Coca Bloos, intr-o comedie dulce-amaruie in regia lui Stere Gulea, dupa un roman de Dan Lungu.  SUNT O BABA COMUNISTA, un film despre viata, iubire si optimism, distribuit de MediaPro Distribution. Din 23 august in cinematografe.

PARTICIPA LA CONCURS!