Diverse • Trageri la sorti

Concurs: Castiga invitatii duble la unul dintre show-urile Believe, valabile in orice locatie Cinema City din tara si 10 postere ale filmului!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.20 • 2203 vizualizări

Justin Bieber Believe

Concurs: Castiga invitatii duble la unul dintre show-urile Believe, valabile in orice locatie Cinema City din tara și 10 postere ale filmului!

Cinema City organizează concursul național “Mesajul tău pentru Justin Bieber” care se adresează tuturor fanilor lui Justin Bieber, prezenți pe pagina oficială de Facebook a Cinema City România.

Perioada în care va avea loc concursul este 17 – 30 ianuarie 2014.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la acest concurs, în perioada 17 -25 ianuarie 2014, participanții trebuie să realizeze câte un video cu o durată de 10 - 20 de secunde, prin care să transmită un mesaj starului “Believe” – Justin Bieber, pe care să îl trimită pe adresa [email protected]o până pe data de 25 ianuarie 2014, ora 12:00, alături de numele real, complet și datele de contact. Fiecare material trebuie să includă obligatoriu două sintagme-cheie: Justin Bieber și Cinema City. Materialele admise vor fi urcate pe pagina oficială de Facebook a Cinema City Romania.

Primii 5 participanți care au adunat cele mai multe like-uri și share-uri în perioada 25 ianuarie – 30 ianuarie (ora 12:00) va primi câte o invitație dublă, iar următorii 5 clasați vor primi câte 2 postere. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 30 ianuarie 2014, ora 18:00 pe pagina oficială de Facebook Cinema City Romania. Detaliile despre intrarea în posesie a premiului vor fi trimise de către organizator în maxim 1 zilucrătoare de la data desemnării. Fiecare participant poate trimite un singur material video, care poate fi realizat cu ajutorul telefonului, a unei camere video sau cu orice alt mijloc de înregistrare.

Premiul și Acordarea Premiului:

Premiile constau în 5 invitații duble la unul dintre show-urile “Believe”, valabile în orice locație Cinema City din țară și 10 postere ale filmului. Invitațiile duble pot fi utilizate numai pentru vizionarea filmului “Believe” în zilele și orele cuprinse în programul CinemaCity disponibil pe site: http://cinemacity.ro/.Biletele câștigate nu se pot înlocui cu suma echivalentă în bani sau orice alt premiu de altă natură.

Cei 10 câștigători vor fi desemnați pedata de 30 ianuarie și vor fi afișați pe pagina de Facebook CinemaCity România până la ora 18:00. Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail, în maxim 1 zi lucrătoare.


PARTICIPA LA CONCURS