108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga invitatii duble la Summer Set 2013: Apollonia la Arenele Romane!

   2013.08.24    1250

Concurs: Castiga invitatii duble la Summer Set 2013: Apollonia la Arenele Romane!

Roevents in parteneriat cu Nights.ro pun la bataie 10 invitatii duble la Summer Set 2013, ultima mare petrecere a verii care se intampla si anul acesta la Arenele Romane din Bucuresti, vineri 6 septembrie, alaturi de Apollonia, un trio de lux extrem de apreciat in intreaga lume, format din 3 artisti de origine franceza Dyed Soundorom, Shonky si Dan Ghenacia, ce tin capul de afis a mai multor festivaluri internationale si se lauda cu un proaspat album Fabric.

Inscrie-te in formularul pana 4 septembrie 2013, ora 15.00, distribuie mai departe concursul  si da like paginii https://www.facebook.com/Roevents.ro.

Tragerea la sorti va avea loc miercuri, 4 septembrie 2013, ora 16.00 folosind serviciul www.random.org.

Castigatorii vor fi anuntati pe facebook si mail.

[like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.