Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga garantat un voucher de reducere de 300 RON!

În perioada 6 decembrie – 6 ianuarie, alege pachetul potrivit pentru tine care să conţină servicii de internet, televiziune şi telefonie de la Romtelecom.

Aşa vei primi automat voucher-ul de reducere de 300 RON cu care poţi să-ţi iei un televizor de pe Clickshop.

Reducerea de 300 RON se cumulează cu reducerile existente pe www.clickshop.ro şi poate fi folosită până la data de 20 ianuarie 2014.

Oferta este valabilă la nivel naţional, începând cu data de 6.12.2013 până la 6.01.2014, în limita stocului disponibil de televizoare şi în anumiţi termeni şi condiţii. 

Oferta este disponibilă tuturor clienţilor existenţi în urmatoarele condiţii: 

  • Clienţilor cu un singur serviciu Romtelecom (fie Voce sau Televiziune) care aleg un pachet cu trei servicii (Voce + Televiziune + Internet) 
  • Clienţilor cu doua servicii Romtelecom (fie Voce + Internet sau Voce + Televiziune) care aleg un pachet cu trei servicii (Voce + Televiziune + Internet) 
  • Clienţilor cu trei servicii Romtelecom (Voce + Televiziune + Internet) cu perioada contractuală între 3 şi 18 luni care optează pentru un un pachet cu beneficii superioare. 
  • Clienţilor cu trei servicii Romtelecom (Voce + Televiziune + Internet) aflaţi în ultimele 6 luni contractuale sau cu perioadă contractuală expirată care îşi prelungesc perioada contractuală sau optează pentru un un pachet cu beneficii superioare. 

Pachetele de servicii sunt oferite pe o perioadă minimă contractuală de 2 ani. 

La îndeplinirea unei condiţii prezentate mai sus, clientul va beneficia de o reducere de 300 RON (TVA inclus) la oferta de televizoare disponibilă în secţiunea specială ClickShop ( www.clickshop.ro/oferte-dedicate-clientilor-romtelecom/). 

Reducerea de 300 RON (TVA inclus) se cumulează cu reducerile existente la televizoarele de pe  www.clickshop.ro/oferte-dedicate-clientilor-romtelecom. Reducerea va fi disponibilă la 7 zile lucratoare din data finalizării cererii şi poate fi utilizată până la data de 20 ianuarie 2014. Clientul va beneficia o singură dată de reducerea de 300 RON (TVA inclus). 

Pentru a beneficia de reducere de 300 RON, clientul va suna în Call Center Click Shop (021 9262), indicând agentului modelul de televizor dorit. Clientul va comunica codul de abonat Romtelecom pentru validarea tranzactiei şi pentru aplicarea reducerii de către agent. 

Livrarea televizoarelor se va face conform termenilor şi condiţiilor disponibile pe www.clickshop.ro. Metodele de plata sunt cele disponibile pe www.clickshop.ro în momentul plasării comenzii. Termenul de livrare este cel specificat pe site-ul www.clickshop.ro.