Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga garantat un cod voucher de 100 ron discount la cumparaturi!

Concurs: Castiga garantat un cod voucher de 100 ron discount la cumparaturi!

sclick1

[like_to_read]

Punem 100 de LEI deoparte pentru tine! Aboneaza-te acum si o sa ai bani pentru cadouri de Craciun!

Perioada de desfasurare a Campaniei este 20.08.2013 – 30.09.2013 inclusiv.

Mecanica si premiile campaniei:

Campania se desfasoara prin intermediul site-ului www.newsletterclickshop.ro. Pentru a intra in concurs, un Participant trebuie sa acceseze website-ul www.newsletterclickshop.ro si sa se aboneze la newsletter-ul Clickshop prin completarea unui formular de inregistrare, mentionand:

  • (*) Nume,
  • (*) Prenume
  • (*) E-mail
  • Mobil
  • Sex
  • (*)Acceptati ca in viitor sa primiti comunicari comerciale despre produsele, serviciile si promotiile Romtelecom ale partenerilor? [ ] DA [ ] NU

Este obligatorie completarea campurilor marcate cu (*).

Pentru activarea inscrierii, Participantii trebuie sa dea click pe link-ul de activare din mailul trimis de catre Organizator pe adresa de email completata in formular. Este permisa o singura inscriere in Campanie pentru fiecare persoana. Persoanele care se aboneaza de mai multe ori la newsletter folosind adrese diferite de email vor fi excluse din Campanie.

Fiecare participant care se aboneaza la newslettterul Clickshop in perioada campaniei, primeste garantat in urma inscrierii un email cu un cod de voucher de 100 ron discount la cumparaturi de pana la 400 ron de pe www.clickshop.ro.

Voucherele de 100 ron discount sunt valabile in perioada 01.11.2013, ora 00:00:00 - 01.12.2013, ora 23:59:59. Voucherul nu mai este valid daca nu este nu este utilizat pana la data de 01.12.2013, ora 23:59:59, ora Romaniei. Un cod de voucher poate fi utilizat o singura data pe intreaga perioada a campaniei. Voucherul nu se aplica pentru produsele aflate la preturi promotionale.

Pentru ultilizarea voucherului la noua achizitie on-line de pe site-ul Clickshop, clientul va introduce codul de pe voucher in campul de langa butonul “Utilizeaza cuponul de discount” din sectiunea “Cos de cumparaturi”. Dupa introducerea codului de voucher in formularul de comanda, din suma totala a comenzii va fi scazuta suma aferenta voucherului de reducere.

Daca un participant, in perioada campaniei, se dezaboneaza de la newsletterer si apoi se reaboneaza, acesta nu mai primeste voucherul de 100 ron discount. Un utilizator primeste o singura data codul de voucher de 100 ron, la prima abonare la newsletter.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]