101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model)!

   2012.01.10    1248

 

Da Like si Share si poti castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model). Pe data de 15.01.2012 va fi tras la sorti castigatorul promotiei prin intermediul site-ului www.random.org . Regulile promotiei: 1. Dati Like si Share (butonul Share il gasiti pe coloana din stanga unde este si poza de profil in josul paginii) acestei pagini http://www.facebook.com/vestminusauto.ro. 2. Lasati un comentariu la aceasta poza. Comentariul trebuie sa fie de forma: ex. like vest-auto.ro - 1 (1 reprezinta numarul comentariului. daca numarul ultimului comentariu este 59, comentariul dvs trebuie sa fie like vest-auto.ro - 60) 3. Daca ati lasat comentariu si nu ati dat Like si Share acestei paginihttp://www.facebook.com/vestminusauto.ro nu veti intra in tragerea la sorti. 4. NU postati de mai multe ori. Inainte de tragerea la sorti se vor verifica toate postarile iar concurentii care vor avea mai mult de o postare vor fi exclusi din concurs. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.