Concurs: Castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model)!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.10 • 1290 vizualizări

Concurs: Castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model)!
 

Da Like si Share si poti castiga filtre (aer, ulei, polen, combustibil) Mann si ulei Castrol pentru masina ta (indiferent de marca si model). Pe data de 15.01.2012 va fi tras la sorti castigatorul promotiei prin intermediul site-ului www.random.org . Regulile promotiei: 1. Dati Like si Share (butonul Share il gasiti pe coloana din stanga unde este si poza de profil in josul paginii) acestei pagini http://www.facebook.com/vestminusauto.ro. 2. Lasati un comentariu la aceasta poza. Comentariul trebuie sa fie de forma: ex. like vest-auto.ro - 1 (1 reprezinta numarul comentariului. daca numarul ultimului comentariu este 59, comentariul dvs trebuie sa fie like vest-auto.ro - 60) 3. Daca ati lasat comentariu si nu ati dat Like si Share acestei paginihttp://www.facebook.com/vestminusauto.ro nu veti intra in tragerea la sorti. 4. NU postati de mai multe ori. Inainte de tragerea la sorti se vor verifica toate postarile iar concurentii care vor avea mai mult de o postare vor fi exclusi din concurs. PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: