Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga fierul de calcat ideal, fara nicio setare de la Philips!

Cu un fier de cǎlcat proiectat pentru perfecţiune ai mai multe avantaje decât ţi-ai putut imagina vreodatǎ! Ai şansa sǎ spui acum adio vechiului fier de cǎlcat şi sǎ te bucuri de toatǎ atenţia pe care Philips PerfectCare Azur o va acorda hainelor tale!

Lasǎ inovaţia tehnologicǎ sǎ ducǎ grija garderobei tale şi sǎ facǎ treaba în locul tǎu! Participǎ acum!

Ce poţi câştiga

  • Avantaje şi Philips îţi oferǎ două fiare de cǎlcat Philips de ultimǎ generaţie – Philips PerfectCare Azur.

Cum participi?

  • Intri pe pagina de Facebook AVANTAJE, gǎseşti postarea de concurs, urmezi instrucţiunile şi rǎspunzi printr-un comment la întrebarea “Ce avantaje crezi cǎ ţi-ar aduce un astfel de produs?”

Când te poţi înscrie?

  • Poţi intra în concurs pânǎ pe data de 05 decembrie. Perioada de concurs este: 29.11.2013 – 05.12.2013. Câştigǎtorii vor fi anunţaţi pe 6 decembrie. Hainele tale aşteaptǎ tehnologia Philips în viaţa lor, iar tu meriţi sǎ te bucuri de toate avantajele acesteia. Ce mai aştepţi? Înscrie-te cât mai repede!

Cum inoveazǎ Philips modul în care îmi calc rufele?

Philips a proiectat fierul de cǎlcat Philips PerfectCare Azur pentru perfecţiune. Acum grijile pe care le ai la cǎlcarea hainelor au devenit istorie. Iatǎ câteva dintre avantajele pe care tehnologia Philips ţi le aduce în casǎ.

Acum poţi cǎlca orice tip de materiale, în ce ordine doreşti, fǎrǎ setǎri de temperaturǎ. Tehnologia OptimalTemp creează un echilibru perfect între temperatură și abur, potrivit pentru orice tip de țesătură. Talpa fierului de călcat nu va fi niciodată prea fierbinte sau prea rece întrucât procesorul de control inteligent o păstrează la o temperatură constantă, perfectă pentru orice material.

Calci mai repede şi mai bine cu talpa T-ionicGLIDE, care alunecǎ foarte uşor pe orice tip de material şi este cu 30% mai rezistentă la zgârieturi decât talpa SteamGlide. Varful Quattro Precision, ce are o formǎ specialǎ, te ajutǎ sǎ calci şi porţiunile de material cele mai greu accesibile.

Foloseşti apa de la chiuvetǎ şi uiţi de petele cauzate de cǎtre depunerile de calcar, datorită sistemului inteligent anti-calcar.

Scapi de griji, calci repede, uşor, confortabil şi cu un efect profesional. Înscrie-te la concurs şi schimbǎ felul în care iţi calci hainele! Participǎ acum!