Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga doua sticle de colectie de balsam Coccolino Sensation 750 ml si un ursulet de plus Coccolino!

Campania “Coccolino Numerologul” se va desfasura la nivel national in perioada 15.01.2014, ora 17:00 – 09.02.2014, ora 23:59.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina de Facebook Coccolino Romania si sa urmeze urmatorii pasi: 

  • Sa dea LIKE paginii Coccolino Romania (daca nu au dat deja) 
  • Sa acceseze aplicatia “Coccolino Numerologul” disponibila la adresa de Facebook Coccolino Romania

Aplicatia are urmatoarea descriere generala: 

  • Odata accesata, aplicatia “Coccolino Numerologul” va cere Participantului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, un utilizator trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Participantul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei/jocului “Coccolino Numerologul”. 
  • Odata permis accesul, Participantul primeste un mesaj personalizat, corespunzator cu numele sau si data nasterii. Dupa citirea rezultatului, Participantul trebuie sa invite minim un prieten care sa participe la joc. 

Fiecare participant care a invitat cel putin un prieten, iar acesta a accesat la randul lui aplicatia  “Coccolino Numerologul” va intra in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor  Campaniei. Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie: 

  • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia
  • Sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania; sa aiba varsta de minimum 18 ani impliniti la data inceperii Campaniei; 
  • Sa isi invite prietenii sa participe / sa acceseze aplicatia “Coccolino Numerologul”, iar cel putin unul dintre acestia sa acceseze aceasta aplicatie

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda, prin tragere la sorti ce va avea loc la terminarea Campaniei, 10 premii constand in urmatorul pachet: doua sticle de colectie de balsam Coccolino Sensation 750 ml si un ursulet de plus Coccolino, in valoare comerciala de 20 lei fiecare premiu. La tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor acestor premii participa toti utilizatorii care s-au inscris in aplicatie si indeplinesc conditiile mentionate de mai sus.