Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga doua parfumuri Especially Escada Elixir!
 

Concurs: Castiga doua parfumuri Especially Escada Elixir! escade2

 

[like_to_read]

Escada Elixir este noul parfum de dama al casei Escada, menit sa intregeasca linia Especially cu o aroma intensa, speciala, de seara.

Mireasma intensa a trandafirilor infloriti in adierea serii, dezvaluie o lume plina de senzualitate pentru femeia Escada, spontana si eleganta. Imagineaza-te intr-o gradina plina de trandafiri, la apus, intr-o rochie lunga, fluida, roz.

Parfumul: Especially Escada Elixir a fost creat in jurul notelor intense de trandafir, imbogatite cu note profunde de vanilie de Madagascar, patchouli si para gurmanda.

Rezultatul, un parfum rafinat si sofisticat, dulce si delicat, precum o gradina plina de flori in adierea amurgului.

Notele de baza confera o senzualitate aparte parfumului, prin amestecul matasos de vanilie si patchouli.

Combinatia cu acordurile delicate florale de trandafir dezvaluie o esenta puternica, intensa perfecta pentru seara. Parfumul opulent, floral dezvaluie o lume plina de senzualitate si fericire pentru femeia moderna.

Bar Refaeli este imaginea ESCADA Elixir, model israelian care apare si pe coperta ELLE septembrie. Campania de promovare o prezinta pe Bar frumoasa si vesela intr-o gradina englezeasca plina de trandafiri rosii. Intr-o rochie roz, foarte vaporoasa, Bar se plimba desculta printre flori, tinandu-si pantofii in mana. Ipostaza in care este surprinsa sugereaza senzatia de libertate si naturalete, caracteristici prin care parfumul exprima atitudinea pozitiva fata de viata…

Pentru a participa la concurs completeaza campurile si raspunde la intrebarea “Ce vedeta este imaginea parfumului Especially Escada Elixir?

Castigatorii unui concurs se extrag in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a fi anuntati in prealabil. Premiile vor fi expediate de catre Ringier Romania, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara. In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati pe mail despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.

Concursul se incheie in data de 05.09.2013!

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]