98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga doua parfumuri Azzaro de Valentine's Day!

   2012.01.12    1399

  Castiga doua parfumuri Azzaro de Valentine's DayFlu.ro va ademeneste, impreuna cu parfumexpress.ro, la un concurs care miroase a iubire, sarbatoare si a Valentine's Day. Ca sa nu fie cu suparare, nu va oferim doar voua un cadou, ci si jumatatii, de orice natura este dumnealui (sot, iubit, amant). De aceea, Flu.ro impreuna cu ParfumExpress.ro va invita sa castigati un parfum original Azzaro Duo Menpentru el si un parfum original Azzaro Duo Women pentru tine. Ce trebuie sa faceti?  Trebuie sa ne spuneti pe Forumul Flu.ro ce parfum v-ar placea de pemagazinul ParfumExpress.ro . Concursul se desfasoara in perioada 10 ianuarie - 9 februarie, iar castigatoarea va fi anuntata prin e-mail si in pagina de concurs, in data de 10 februarie prin tragere la sorti. Daca in termen de 3 zile de la tragerea la sorti, castigatoarea nu raspunde e-mailului trimis de noi, are loc o noua tragere la sorti si se desemneaza o alta castigatoare. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.