Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-04. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga doua bilete drum dus-intors cu o cursa WizzAir la Roma!

Concurs: Castiga doua bilete drum dus-intors cu o cursa WizzAir la Roma!

Pentru a marca lansarea celui mai nou single, “La Vita e Bella”, trupa Mandinga le-a pregatit un super concurs fanilor sai. Premiul consta in doua bilete de avion, pentru el/ea si jumatatea lui/ei, catre o destinatie in care simti cu adevarat ca la vita e bella: Roma.

MANDINGA organizează în perioada 14 octombrie – 4 noiembrie 2013 concursul „Cu Mandinga la Roma, La vita e bella”.

Concursul se desfășoară în două etape, după cum urmează: 

  • ETAPA 1: Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să acceseze pagina de Facebook https://www.facebook.com/MandingaOfficial și apoi să posteze pe aceasta o fotografie care să se potrivească cu versurile piesei Mandinga – ”La vita e bella”, mai exact să surprindă momentele vesele alături de pereche. Perioada în care pot fi încărcate imaginile este 14 – 24 octombrie 2013.
  • ETAPA 2: Pe 25 octombrie va fi publicată pe pagina de Facebook a trupei o galerie foto care cuprinde toate imaginile primite în perioada de concurs și care cuprind cupluri în ipostaze vesele, fericite. Pozele vor putea fi votate prin LIKE/SHARE în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie, urmând ca imaginea cu cele mai multe LIKE și SHARE cumulate să fie declarată câștigătoare.

Premiile:

Premiul constă în acordarea a două bilete drum dus-întors cu o cursă WizzAir la Roma, la o dată stabilită de comun acord de câștigător împreună cu organizatorul, conform orarului de zbor WizzAir și în limita locurilor disponibile pentru fiecare cursă. Premiul este format din două bilete dus-întors în condițiile de călătorie standard oferite de WizzAir.

Data călătoriei va fi stabilită de comun acord de către organizator și câștigător, însă nu poate începe mai târziu de 1 decembrie 2013.