Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga doua biciclete in fiecare zi!

Concurs: Castiga doua biciclete in fiecare zi!

MAGIC START da startul miscarii de toamna in aer liber!

In luna septembrie, Magic Start da startul miscarii de toamna in aer liber! In fiecare zi, Liana Stanciu si Raul Brebu va daruiesc cate doua biciclete pentru ca voi sa va plimbati alaturi de perechea voastra!

De luni pana vineri, in fiecare dimineata, inainte de finalul matinalului Magic Start va fi anuntat Cantecul Magic pentru ziua urmatoare. Fiti pe faza, ascultati-l si apoi sunati-ne a doua zi la a 021.316.36.36, in momentul in care Liana si Raul vor anunta concursul, ca sa ne dovediti ca l-ati ascultat! Daca intrati cu noi in direct trebuie sa ne spuneti numele artistului si titlul cantecului exact cum au fost mentionate in montajul care anunta Cantecul Magic valabil pentru editia respectiva a concursului.

Pastrati-va zambetele dupa o vara magica si bucurati-va de lucrurile simple, dar care dau farmec vietii. Strabateti orasul pe doua roti alaturi de jumatatea voastra, descoperiti locuri noi sau plimbati-va in parcul preferat! Magic Start va este alaturi cu cea mai buna muzica si cu cele mai frumoase premii in fiecare zi!

PARTICIPA LA CONCURS!