Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga curse speciale pentru 11 persoane cu masina oficiala a evenimentului UEFA Champions League Trophy Tour!

Concurs: Castiga curse speciale pentru 11 persoane cu masina oficiala a evenimentului UEFA Champions League Trophy Tour!

trofea2

Campania in care va rula aplicatia “Drumul catre Trofeu” va fi lansată la data de 17 septembrie 2013, ora 14:00 şi se va desfăşura până la data de 23 septembrie 2013, ora 23.59.

Premiile:

 • 1 x Cursa speciala doar pentru 11 persoane (echipa castigatoare) cu masina oficiala a evenimentului UEFA Champions League Trophy Tour din Timisoara (30 septembrie 2013), acces prioritar la eveniment, poza printata la fata locului cu fiecare persoana din echipa castigatoare si poza de echipa.
 • 1 x Cursa speciala doar pentru 11 persoane (echipa castigatoare) cu masina oficiala a evenimentului UEFA Champions League Trophy Tour din Cluj (2 octombrie 2013) acces prioritar la eveniment, poza printata la fata locului cu fiecare persoana din echipa castigatoare si poza de echipa.
 • 1 x Cursa speciala doar pentru 11 persoane cu masina oficiala a evenimentului Champions League Trophy Tour din Brasov (3 octombrie 2013) acces prioritar la eveniment, poza printata la fata locului cu fiecare persoana din echipa castigatoare si poza de echipa.
 • 1 x Cursa pentru 11 persoane cu autobuzul oficial al evenimentul UEFA Champions League Trophy Tour din Bucuresti (4-6 octombrie 2013) acces prioritar la eveniment, poza printata la fata locului cu fiecare persoana din echipa castigatoare si poza de echipa.

Mecanismul concursului:

Pentru a se inscrie in Campanie, fiecare participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • sa acceseze pagina de Facebook a UniCredit Tiriac Bank S.A. - la adresa http://apps.facebook.com/drumul-spre-trofeu/ in perioada Campaniei, sa aleaga orasul in care poate participa la evenimentul UEFA Champions League Trophy Tour, sa isi creeze echipa de 10 suporteri (selectand din lista sa de prieteni suporterii), sa distribuie aplicatia si sa completeze campurile obligatorii de pe formularul electronic de inscriere (nume, prenume, adresa de email, telefon mobil) si sa bifeze campul obligatoriu corespunzator acordului cu Termenii si Conditiile site-ului si prevederilor Regulamentului, dupa care se va apasa butonul “Trimite”.
 • sa fie de acord cu Termenii si Conditiile mentionate la accesarea paginii www.facebook.com/ UniCreditTiriacBank si disponibile prin legatura directa din aplicatia http://apps.facebook.com/drumul-spre-trofeu/ si sa respecte prevederile prezentuluiRegulament;
 • cei 10 suporteri care primesc invitatia in aplicatie din partea prietenului lor vor primi onotificare prin care sunt informati cu privire la faptul ca prietenul lor le-a adresat invitatia de a face parte din echipa. Pentru a confirma invitatia, ei trebuie sa intre in aplicatia http://apps.facebook.com/drumul-spre-trofeu/, sa distribuie la randul lor aplicatia, sa completeze campurile obligatorii de pe formularul electronic de inscriere (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon mobil) si sa accepte Termenii si Conditiile site-ului si prevederilor Regulamentului. Odata ce au indeplinit acesti pasi, ei vor fi considerati membri ai echipei.
 • In momentul in care un prieten invitat in echipa refuza invitatia, cel care a initiat echipa va primi un e-mail in care va fi anuntat acest lucru, avand posibilitatea sa invite alt prieten in loc pentru a crea echipa de 10 suporteri. Doar echipele formate din 1 creator echipa si 10 invitati sunt considerate valide pentru a se califica pentru tragerea la sorti;
 • Atat din partea celui care a creat echipa cat si a invitatilor, mesajele care insotesc link-ul spre distribuirea aplicatiei pe profilul acestora nu trebuie sa contina limbaj licentios.
 • Toate datele completate in formular (atat de creatorii de echipe cat si de invitati) trebuie sa fie valide pentru ca echipa sa se califice in concurs.
 • Un utilizator care a confirmat invitatia primita de la un prieten care a initiat echipa nu isi poate crea o alta echipa. Fiecare utilizator poate participa fie ca initiator de echipa, fie ca invitat, insa nu in ambele situatii. Un utilizator nu poate face parte decat dintr-o singura echipa.
 • La finalul perioadei de campanie, reprezentantii Organizatorului vor extrage cate o echipa castigatoare si 5 de rezerva pentru fiecare oras din Campanie.

Pe data de 24 septembrie 2013 se vor acorda prin tragerea la sorti, efectuata pe baza unui algoritm electronic securizat, cele 4 premii constand in curse speciale pentru cate o echipa aferenta fiecarui oras inclus in Campanie.

Data si locul desfasurarii Trophy Tour in Romania:

 • Timisoara - 30.09.2013
 • Cluj Napoca - 01.10.2013
 • Brasov - 02.10.2013
 • Bucuresti - 04.10.2013 - 06.10.2013

PARTICIPA LA CONCURS!