Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga cu SfatulMedicului si Herbagetica suplimente pentru imunitate!

Concurs: Castiga cu SfatulMedicului si Herbagetica suplimente pentru imunitate!

HERBAGETICA a fost infiintata de un colectiv de specialisti, cu peste 20 de ani de experienta in domeniul plantelor medicinale. 

Acest colectiv a inglobat in gamele de produse ale acestei firme atat cunostinte de medicina contemporana, cat si de medicina traditionala.

HERBAGETICA produce capsule cu extracte de plante, amestecuri de ierburi medicinale si combinatii in miere de plante, extracte vegetale si produse apicole.

Immunity STEM:

Acest supliment nutritiv face parte din categoria stimulatorilor naturali ai celulelor stem.

Celulele stem sunt cele care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit, putandu-se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman.

Ele sunt cele care construiesc diferitele organe inca dinainte de nastere (celulele stem embrionare), dar si cele care asigură ulterior cresterea si regenerarea organismului (celulele stem adulte).

Actiuni: stimuleaza productia de celule stem adulte, stimuleaza sistemul imunitar, stimuleaza producerea de interferon, stimuleaza actiunea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala, stimuleaza producerea de anticorpi, este antiviral si bacteriostatic.

Vitamina C organica:

Aceasta vitamina a fost identificata pentru prima data in lume de catre fiziologul si biochimistul de origine maghiara Albert Szent-Gyorgyi, descoperire pentru care savantul a si primit premiul Nobel, in anul 1937.

Cunoscuta si ca acid ascorbic, aceasta substanta este printre cele mai importante pentru viata, intervenind in practic toate procesele fiziologice importante din organismul uman si nu numai.

Actiuni: imunostimulent, antialergic (reduce nivelele crescute de histamina din organism), antigripal, tonic cardiac, antitrombotic, favorizeaza asimilarea fierului (creste rata de absorbtie a fierului la nivel intestinal), reglator al tensiunii arteriale, antidiabetic, antitumoral.

 

Regulament concurs

Premii: 
3 premii - fiecare premiu este format din:

  • Immunity STEM
  • Vitamina C organica


Pentru a participa la concurs trebuie: 
• sa aveti  cont pe www.sfatulmedicului.ro si sa fiti logat; 
• daca nu aveti cont, sa completati corect  formularul de inregistrare
• sa raspundeti la intrebarea concursului.

Perioada de desfasurare
30.10.2013 - 07.11.2013

Desemnarea castigatorului 
Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului.
Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.

Atentie! 
Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Castigatori vor primi un mail de la Echipa SfatulMedicului.ro(support@sfatulmedicului.ro) prin care li se solicita sa confirme adresa postala. Daca in termen de 3 zile nu primim un raspuns la e-mailul de solicitare trimis ne rezervam dreptul de a renunta la castigatorul respectiv.

Premiile vor fi trimise de catre sponsorul concursului, pe adresa confirmata de castigatori.

Nu raspundem de corectitudinea angajatilor postei si nici in cazul pierderii premiului. Daca un premiu se intoarce prin posta la sediul sponsorului din cauza faptului ca destinatarul nu a furnizat datele corecte sau nu a ridicat premiul, acesta nu va fi retrimis.