Concurs: Castiga cu Nestl Nesquik!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.12 • 1390 vizualizări

Concurs: Castiga cu Nestl Nesquik!
Spune-ne cum l-ai convins pe prichindelul tau sa aiba o alimentatie sanatoasa fara sa faca mofturi, iar cele mai ingenioase si utile sfaturi vor fi recompensate cu un premiu surpriza pentru micutul tau: in fiecare luna, iepurasul Quicky va merge la cate o aniversare incarcat cu surprize!
Nestlé Nesquik: Laptele, o sursă de sănătate pentru cei mici
Laptele reprezintă un aliment ideal în procesul de creştere a copilului, întrucât conţine nutrienţii necesari pentru o alimentaţie adecvată (vârstei respective) şi pentru o dezvoltare armonioasă. Laptele este o sursă de calciu, fosfor, vitaminele D, B12 şi conţine, de asemenea, o cantitate importantă de proteine. Studiile citate de Nestlé Nesquik au fost efectuate în Statele Unite ale Americii, pe un număr de 7557 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, care consumau lapte simplu, lapte aromat şi copii care nu consumau deloc lapte, pentru a evidentia beneficiile nutritionale ale consumului de lapte. Rezultatele au arătat beneficiile directe ale consumului de lapte: copiii care beau lapte în mod regulat, simplu sau în combinaţie cu alte alimente, primesc un aport mai mare de nutrienţi în organism decât cei care nu consumă lapte deloc. Mai mult, consumul frecvent de lapte determină şi un aport mai mare de vitamina D, calciu şi fosfor, decât în cazul copiilor care nu beau deloc. "Părinţii ar trebui să includă în alimentaţia copiilor două porţii de lapte în fiecare zi, un pahar dimineaţa şi unul seara, înainte de culcare, pentru că este cea mai bună sursă de calciu şi un element esenţial în dezvoltarea copilului. Dacă cei mici nu vor să bea lapte din diferite motive, acesta poate fi consumat în combinaţie cu Nestlé Nesquik cacao instant, gustul mai bun şi mai dulce fiind preferat de cei mici.", declară Elena Casapu, Market Nutritionist Nestlé . Pe lângă gustul foarte bun, un pahar de Nestlé Nesquik Plus oferă copiilor 1/3 din doza zilnică recomandată de calciu. În plus, un pahar cu Nestlé Nesquik oferă cu 7% mai mult calciu decât un pahar de lapte simplu. PARTICIPA LA CONCURS!

Regulament concurs

  • 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Acestia au posibilitatea sa raspunda corect la intrebare, zilnic.
  • 2. La concurs se pot inscrie mamicile ale caror copii (varsta 6 - 12 ani) urmeaza sa-si aniverseze zilele de nastere, doar in luna Februarie 2011.
  • 3. Concursul se desfasoara in perioada 24 decembrie 2011 - 24 ianuarie 2011. Extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului pe data de 24 ianuarie 2011.
  • 4. In cadrul concursului va fi acordat un premiu constand in: Sosirea lui Quicky la ziua copilului, Produse Nesquik si un Tort.
  • 5. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa[email protected], specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.
  • 6. Emailul trebuie trimis dupa adresa de email folosita in crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
  • 7. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
  • 8. Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
  • 9. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
Vezi castigatori »


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: