Concurs: Castiga cu DVD-urile Strumfii peste 100 de premii!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.26 • 2448 vizualizări

Concurs: Castiga cu DVD-urile Strumfii peste 100 de premii!

Concurs: Castiga cu DVD-urile Strumfii peste 100 de premii!

Concursul se desfasoara in perioada 26 august – 7 octombrie 2013.

Cum se participa:

Concurs cu serii holograma. Nu pierde Gazeta Sporturilor cu  DVD-urile Strumfii in fiecare zi de luni, in perioada 26 august – 23 septembrie 2013 (5 volume).

In fiecare zi de luni, ziua de aparitie a DVD-urilor Strumfii, in Gazeta Sporturilor vei gasi talonul de concurs. Acesta se afla in macheta dedicata concursului. De asemenea talonul de concurs poate fi completat si online pe site-ul www.gsp.ro.

Decupeaza un singur talon de concurs, completeaza corect si completdatele personale sau completeaza talonul de concurs online si urmareste seria de DVD-uri Strumfii din Gazeta Sporturilor.

  • DVD Strumpfii – filmul: 26 aug
  • DVD Strumfii vol. 2: 2 sep
  • DVD Strumfii vol. 3: 9 sep
  • DVD Strumfii vol. 4: 16 sep
  • DVD Strumfii vol. 5: 23 sep

Completeaza pe talonul de joc cel puţin 4 dintre cele 5 serii unice de pe hologramele DVD-urilor  Strumfii personale achizitionate in perioada 26 august – 23 septembrie 2013. Obligatoriu, seriile trecute pe talon trebuie sa corespunda intervalului alocat fiecarui volum. Trimite-ne talonul dupa ce ai completat corect si complet datele personale si minim 4 dintre cele 5 DVD-uri si intri in tragerea la sorti pentru cele 100 de premii.

 Mecanism de joc:

Decupează un singur talon de joc din macheta de concurs care va fi publicata in Gazeta Sporturilor in fiecare zi de  luni in perioada 26 august – 23 septembrie 2013.

Completeaza pe un singur talon de joc datele personale si minim 4 serii de pe cele 5 DVD-uri! - Urmareste seria de 5 DVD-uri Strumfii in perioada 26 august – 23 septembrie 2013. - Completeaza in fiecare saptamina pe talonul de joc seria DVD-ului personal astfel: in spatiul rezervat pe talon pentru serie DVD 1” trebuie sa completezi seria unica de pe holograma DVD-ului nr.1, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 26 august; in spatiul rezervat pe talon pentru serie DVD 2” trebuie sa completezi seria unica de holograme DVD-ului 2, care apare cu Gazeta Sporturilor pe data de 2 septembrie... Se procedeaza la fel pentru fiecare DVD in parte, seria unica de pe holograma urmind sa fie trecuta pe talon in spatiul rezervat acestuia (pentru a intra in concurs trebuie completate pe talon minim 4 dintre cele 5 serii de DVD-uri).

Obligatoriu, toate datele si seriile trebuie completate pe acelasi talon de joc.

Trimite talonul de concurs completat pentru extragerea finala!Talonul completat cu datele personale si seriile a minim 4 CD-uri personale trebuie trimis pe adresa CP 31 OP 33 Bucuresti, cod 013701. Data limita pentru expedierea talonului sau a completarii talonului de concurs online este 30 septembrie 2013.

Cum se acorda premiul:

Extragerea cistigatoruluiPlicurile cu taloane sosite pe adresa redactiei vor intra alaturi de taloanele concursului online in tragerea la sorti din data de 7 octombrie 2013. Extragerea cistigatorului se va face in prezenta reprezentatului organizatorului si a unui notar public. Va fi declarat cistigator talonul extras pe care au fost completate datele personale complete si corecte iar cele 4 sau 5 serii de pe hologramele DVD-urilor Strumfii sint corecte (seriile completate de participanti apartin intervalului de serii aferent fiecarui DVD).

Numele cistigatorului va fi publicat pe www.gsp.ro, pe data de 7 octombrie 2013.

Premii:

  • 25 x set pentru scufundari (snorkeling) + bax bautura racoritoare Capri-Sonne
  • 25 x minge de apa + bax bautura racoritoare Capri-Sonne
  • 25 x placa de apa + bax bautura racoritoare Capri-Sonne
  • 25 x prosop de plaja + bax bautura racoritoare Capri-Sonne

PARTICIPA LA CONCURS!

[color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: