108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga cartea "Zero limite"!

   2013.10.09    1533

Concurs: Castiga cartea "Zero limite"!

DianaTâmpu.ro te invită la un nou concurs online. Pentru că nimic nu este mai minunat decât să primești ceva gratis, noi credem că meriți să fii premiat cu o carte – și nu orice carte „Zero limite” de Joe Vitale și dr. Ihaleakala Hew Len. O carte excelentă  ce prezintă o cale testată de a depăşi anumite frontiere autoimpuse pentru a realiza în viaţă mai mult decât aţi visat vreodată.

Craig Perrine spunea referindu-se la această carte următoarele: ”această carte este ca dinamita; în momentul în care începeţi să o citiţi aprindeţi fitilul. Îndepărtează toate paradigmele complexe şi ambigue ale trecutului şi dezvăluie o cale relaxantă şi clară de a vă transforma viaţa făcând doar un singur pas. Pe măsură ce o veţi citi şi explora, pregătiţi-vă pentru o călătorie care vă va provoca şi vă va inspira mai mult decât v-aţi fi putut imagina vreodată.”

Pași de urmat pentru a participa la concurs:

  1. Intră pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Nevedeminvarf și dă Like, asta dacă nu ai facut deja.
  2. Like și share la postarea de pe facebook ce prezinta concursul. Click aici

Concursul se termină pe data de 16 Octombrie 2013, la ora 20:00. Extragerea se face cu ajutorul tragerilasorti.ro.

Mai multe share-uri, mai multe șanse de câștig.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.