Vouchere • Trageri la sorti

Concurs: Castiga carduri valorice sau vouchere cu valoare individuala de 445 lei!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.16 • 2485 vizualizări

Concurs: Castiga carduri valorice sau vouchere cu valoare individuala de 445 lei!

Concurs: Castiga carduri valorice / vouchere cu valoare individuala de 445 lei!

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 15 septembrie  2013 – 31 decembrie 2013.

Pentru a participa la Campanie, consumatorii sa achizitioneze orice deodorant Rexona Women (spray, stick, roll-on) sau Rexona Men (spray, stick, roll-on) participant la Campanie, sa descopere si sa trimita catre Organizator in perioada de desfasurare a concursului, codul unic de participare tiparit pe stickerul promotional aplicat pe produsul Rexona achizitionat, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

  • prin SMS la numarul 1735 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote),
  • prin inscrierea directa pe pagina web a Campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina Campaniei de pe www.rexona.ro

Un cod unic de participare va putea fi inscris in Campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere. Un consumator/participant se poate inscrie in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa, cu maximum 20 coduri unice de participare valide.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda 20 de premii. Fiecare premiu consta in 5 carduri valorice/vouchere cu valoare individuala de 445 lei (TVA inclus), astfel ca valoarea totala a unui premiu este de 2225 lei (TVA inclus). Cardurile valorice/vouchere pot fi utilizate de castigator pentru a comanda si achita echipamente/accesorii pentru sporturi de iarna de la oricare dintre magazinele „Intersport” din Romania . Fiecare card valoric/voucher este valabil 6 luni de la data emiterii.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS