108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
47
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga carduri cadou avand o valoare de pana la 50 de lei!

 admin  2013.12.16  Vouchere,Trageri la sorti  3294

În perioada 9 decembrie 2013 -  19 ianuarie 2014 te așteptăm în magazinele Kaufland cu noi surprize.

Plătește cu cardul Visa cumpărăturile, răzuiește talonul primit de la casă și poți câștiga Carduri cadou având o valoare de până la 50 de lei. Cardurile cadou pot fi folosite la o nouă sesiune de cumpărături în Kaufland.

Cum poți câștiga?
Pentru fiecare plată cu cardul Visa (Electron, Premium, Classic sau Plus) a cumpărăturilor din Kaufland, indiferent de valoarea acestora, vei primi un talon răzuibil. Taloanele câștigătoare sunt imprimate cu valoarea câștigată: 10, 20 sau 50 de lei.

Dacă talonul răzuibil este câștigător, mergi cu acesta și bonul de cumpărături achitat cu cardul Visa la Biroul de Informații să intri în posesia Cardului cadou cu valoarea câștigată. Este necesar să semnezi în prealabil un proces verbal.

Distribuția cupoanelor în magazine se face în baza unui tiraj fix și a unei aprovizionări unice a magazinelor Kaufland. Stocurile epuizate nu vor fi suplimentate cu alte cupoane răzuibile.

Mai multe cumpărături plătite cu cardul Visa, mai multe șanse de câștig!

In cadrul acestei campanii se vor pune la dispozitie tuturor magazinelor Kaufland un volum de 1.200.000 cupoane razuibile. Dintre acestea, doar 13.000 sunt castigatoare si contin fiecare, unul din urmatoarele premii: 

  • Un card cadou de 10 lei 
  • Un card cadou de 20 lei 
  • Un card cadou de 50 lei 

In total in cadrul Campaniei se pot acorda ca premii: 

  • 7000 carduri cadou de 10 lei 
  • 5000 carduri cadou de 20 lei 
  • 1000 carduri cadou de 50 lei

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Kaufland card cadou concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.