Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga bratara din verigi cu pietre Peridot CZ, un cupon reducere de 30% sau 15%!

Concurs: Castiga bratara din verigi cu pietre Peridot CZ, un cupon reducere de 30% sau 15%!

monamel1

Campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI PREMII FINE” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 24 Septembrie 2013 – si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI PREMII FINE”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul www.monamel.ro , prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 24 Septembrie 2013 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de email valida folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. 

Fiecare adresa de email va fi inregistrata cu un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de email poate primi cel mult un id de abonare; Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

Premiile:

Premiile Campaniei sunt:

  • 1 x "Bratara din verigi cu pietre Peridot CZ" in valoare de 310.00 Lei, la extragerea din 31
  • Octombrie 2013
  • 3 x Cupon (Voucher) Reducere de 30% la extragerea din 31 Octombrie 2013
  • 5 x Cupon (Voucher) Reducere de 15% la extragerea din 31 Octombrie 2013

Castigatorii vor fi desemnati in ultima zi a fiecarei luni calendaristice in care se desfasoara Campania, incepand cu luna Octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!