75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson!

   2011.12.11    1353

>
Concurs foto: Câştigă biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson
Avem un premiu tare fain pentru voi – biografia lui Steve Jobs, o poveste super interesantă despre tehnologie, viziune, artă, buddhism, inovaţie, scrisă nu ca să-l ridice pe Jobs în slăvi ci ca să arate complexitatea unei personalităţi contradictorii. Dar mai bine citiţi cronica.
Sunt multe motive pentru care vreţi să participaţi la concursul nostru (în afară de cel că ne iubiţi :) ). Unul dintre cele mai importante e că încă nu avem cartea tradusă în română, nu se găseşte în România aşa că ori o luaţi de afară, ori o citiţi în format electronic. E un cadou frumos de Crăciun, nu credeţi?
Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem un concurs diferit de ce am făcut până acum pe Bookaholic. Mai exact, trebuie să ne trimiteţi fotografii.
Trimite-ne o fotografie care să exprime o idee în care Steve Jobs credea foarte mult, legătura dintre Artă şi Tehnologie.
Câteva specificaţii:
- fotografia trebuie trimisă pe bookaholic.ro (at) gmail.com până luni, 19 decembrie. Câştigătorul va fi anunţat pe 20 decembrie.
- fotografia nu trebuie să fie mai mare de 800/600 pixeli
- trebuie să fie însoţită de o scurtă motivaţie/explicaţie – poate fi un text de-al vostru, un citat din Steve Jobs sau din altcineva
- se admit colaje cu condiţia să fie originale
- un participant poate trimite o singură fotografie care să îi aparţină (foarte important! Vă putem oricând cere varianta originală a fotografiei. Nu o aveţi, nu câştigaţi)
- în mail, trebuie specificat numele, prenumele, adresa şi numărul de telefon.
Câştigătorul va fi stabilit de echipa bookaholic.ro pe baza următoarelor criterii: originalitate, tehnică, cât de bine exprimă ideea Artă + Tehnologie, simţ artistic plus inevitabilul “ne place-nu ne place”.
Pe măsură ce le primim, adăugăm aici fotografiile să poată fi văzute sau pe facebookul nostru, să poată fi like-uite.

PARTICIPA LA CONCURS