Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson!
>
Concurs foto: Câştigă biografia lui Steve Jobs de Walter Isaacson
Avem un premiu tare fain pentru voi –  biografia lui Steve Jobs, o poveste super interesantă despre tehnologie, viziune, artă, buddhism, inovaţie, scrisă nu ca să-l ridice pe Jobs în slăvi ci ca să arate complexitatea unei personalităţi contradictorii. Dar mai bine citiţi  cronica.
Sunt multe motive pentru care vreţi să participaţi la concursul nostru (în afară de cel că ne iubiţi :)  ). Unul dintre cele mai importante e că încă nu avem cartea tradusă în română, nu se găseşte în România aşa că ori o luaţi de afară, ori o citiţi în format electronic. E un cadou frumos de Crăciun, nu credeţi?
Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem un concurs diferit de ce am făcut până acum pe Bookaholic. Mai exact, trebuie să ne trimiteţi fotografii.
Trimite-ne o fotografie care să exprime o idee în care Steve Jobs credea foarte mult, legătura dintre Artă şi Tehnologie.
Câteva specificaţii:
- fotografia trebuie trimisă pe bookaholic.ro (at) gmail.com până luni, 19 decembrie. Câştigătorul va fi anunţat pe 20 decembrie.
- fotografia nu trebuie să fie mai mare de 800/600 pixeli
- trebuie să fie însoţită de o scurtă motivaţie/explicaţie – poate fi un text de-al vostru, un citat din Steve Jobs sau din altcineva
- se admit colaje cu condiţia să fie originale
- un participant poate trimite o singură fotografie care să îi aparţină (foarte important! Vă putem oricând cere varianta originală a fotografiei. Nu o aveţi, nu câştigaţi)
- în mail, trebuie specificat numele, prenumele, adresa şi numărul de telefon.
Câştigătorul va fi stabilit de echipa bookaholic.ro pe baza următoarelor criterii: originalitate, tehnică, cât de bine exprimă ideea Artă + Tehnologie, simţ artistic plus inevitabilul “ne place-nu ne place”.
Pe măsură ce le primim, adăugăm aici fotografiile să poată fi văzute sau pe  facebookul nostru, să poată fi like-uite.
Participa la concurs!