108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bilete la Gala de Craciun Jose Carreras din 15 decembrie!

 admin  2013.11.19  Diverse,Trageri la sorti  1942

Jose Carreras aduce magia Crăciunului la Bucureşti!

Cumpără acum orice produs de muzică şi poţi câştiga bilete la Gala de Craciun Jose Carreras din 15 decembrie ! 

În perioada 18 -27 noiembrie 2013, eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru orice comandă de produse din categoria muzică:

  • 5 pachete a câte 2 bilete la Gala de Crăciun Jose Carreras ce va avea loc la Bucuresti, 15 decembrie 2013, ora 20:00.  Fiecare pachet este în valoare de 600 Lei TVA inclus.

Desemnarea câştigătorilor va avea loc în data de 29 noiembrie 2013

Despre Jose Carreras:

Celebrul tenor Jose Carreras revine pe 15 decembrie în România cu un concert extraordinar cu tematică de Crăciun.  Pe scena Pavilionului Central de la Romexpo, vei putea asculta melodii precum “White Christmas”, “O Holy Night” sau “Let It Snow”. Atmosfera magică de Crăciun începe anul acesta cu Jose Carreras! 


PARTICIPA LA CONCURS

Gala de Craciun Jose Carreras Gala de CraciunNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.