Concurs: Castiga bilete de avion la Roma!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.25 • 1448 vizualizări

Concurs: Castiga bilete de avion la Roma!

Concurs: Castiga bilete de avion la Roma!

E toamna si suntem convinsi ca nu ti-a trecut pofta de calatorii, chiar daca ai lasat in spate o vara fierbinte in care ai colindat pe ici si pe colo. Asa ca ne-am gandit sa-ti oferim un nou prilej de calatorie. Unde? Acolo unde duc toate drumurile: la Roma! TukTuk, impreuna cu prietenii de la AirSevice Travel, iti ofera, prin tragere la sorti doua premii constand in cate doua bilete dus-intors la Roma, cu plecare din Timisoara.

Ce castigi:

Se castiga, prin tragere la sorti, DOUA premii, constand in cate doua bilete de avion pe ruta Timisoara – Roma si retur. Zborurile sunt operate de Carpatair iar biletele au valabilitate pana in data de 30 martie 2014.

Ce trebuie sa faci:

  1. Completezi toate campurile formularului de mai jos, raspunzand corect la intrebarea din el.
  2. Dai Like (Imi place) la pagina Facebook a TukTuk SI la pagina Facebook a partenerilor nostri, AirService Travel.
  3. Faci SHARE pe pagina ta de Facebook, articolului cu concursul, apasand pe butonul de Share This –> Facebook din josul acestei pagini.

Durata concursului:

Concursul se desfasoara in perioada 23 septembrie – 11 noiembrie 2013. Castigatorii vor fi trasi la sorti in data de 12 noiembrie iar rezultatele tragerii vor fi postate in aceasta pagina, cat si pe pagina Facebook a TukTuk.ro.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: