Concurs: Castiga bilete de avion dus-intors catre orice destinatie, invitatii duble la avanpremiera filmului "Planes" sau alte premii promotionale!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.12 • 1509 vizualizări

Concurs: Castiga bilete de avion dus-intors catre orice destinatie, invitatii duble la avanpremiera filmului "Planes" sau alte premii promotionale!

Concurs: Castiga bilete de avion dus-intors catre orice destinatie, invitatii duble la avanpremiera filmului "Planes" sau alte premii promotionale!

[like_to_read]

Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 8 – 31 august 2013.

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE:

Pentru a participa la aceasta Campanie, trebuie sa intre pe pagina de Facebook a Organizatorului (https://www.facebook.com/BlueAirSmartFlying) sau pe pagina de Facebook a Partenerului (https://www.facebook.com/CineForum.ro) in perioada Campaniei, unde va gasi informatii despre aceasta. Participantul trebuie sa dea Like paginii Organizatorului/Partenerului, sa intre in aplicatia „Voteaza avionul preferat” si sa voteze avionul preferat. Se poate vota o singura data pe zi. Daca se doreste votarea ulterioara, trebuie utilizat butonul de recomandare din aplicatie. Aplicatia „Voteaza avionul preferat” va posta automat un mesaj despre concurs pe timeline-ul fiecarui participant. Toti cei care parcurg toate etapele mentionate anterior sunt calificati automat pentru extragerea finala a premiilor.

Nu vor fi luate in considerare inscrierile transmise in urmatoarele conditii:

  • Daca acestea sunt transmise in afara perioadei Campaniei.
  • Daca acestea au fost efectuate prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului.
  • Daca nu s-au transmis toate datele solicitate pentru inscriere sau datele transmise sunt eronate.
  • Daca raspunsul/raspunsurile la tema concursului prejudiciaza in orice mod imaginea Organizatorului si/sau Partenerului, au continut defaimator, injurios, obscen, vulgar, amenintator sau care pot, in opinia noastra, sa insulte, sa cauzeze discomfort, daune sau anxietate oricarei persoane.

Desemnarea castigatorilor premiilor se va realiza in data de 2 septembrie 2013, prin tragere la sorti.

PREMIILE: In masura indeplinirii conditiilor sus-mentionate, se vor acorda urmatoarele premii:

  • - bilete de avion dus-intors, catre orice destinatie operata de Organizator, ce vor fi oferite unei familii de maxim 4 persoane (parinti si copii). Biletele de avion se vor acorda unei singure persoane.
  • - 20 invitatii duble la avanpremiera filmului „Planes”, ce va avea loc in data de 3 septembrie 2013 la AFI Palace Cotroceni, Bucuresti.
  • - 20 premii constand in produse promotionale.
Biletele oferite de Organizator includ taxele de aeroport si taxa pentru 1 bagaj de cala, in valoare unitara cuprinsa intre 14.99 euro si 599.98 euro.

Biletele pot fi solicitate pana la data de 30 octombrie 2013, iar data calatoriei poate fi pana la 29 martie 2014.

O invitatie dubla (pentru 2 persoane) la avanpremiera filmului „Planes” are valoarea unitara de 50 lei.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: